MAJSTOR

[VIDEO] SRPSKA NOĆNA MORA: Ono kad Dragić školuje ‘svoje’! Evo zašto će Srbi još dugo sanjati Slovenca

Fantastični, sad već bivši play reprezentacije Slovenije Goran Dragić, sinoć je u Sinan Erdem Areni u Istanbulu odveo deželu prema pobjedi nad Srbijom 93-85 i prvom košarkaškom naslovu prvaka Europe u povijesti za tu zemlju.

Dragić je u prvom poluvremenu briljirao i za 20 minuta igre zabio 26 poena (20 samo u drugoj četvrtini). Iz igre je gađao 12/22 (54 posto), za dva poena je pogodio 9/15 (60 posto), trice 3/7 (42 posto) i slobodna bacanja 8/9 (88 posto).

[VIDEO] SRBIN RAZVALIO SRBIJU: Koševe slavio s tri prsta, nosio pravoslavni ‘krst’ oko vrata, ali nije imao milosti u finalu

Dodao je sedam skokova, tri asistencije i dvije ukradene lopte. Susret je završio s 35 poena, dobar dio drugog poluvremena je sjedio na klupi, a kad na parketu nije bilo njega niti ozlijeđenog Dončića (u trećoj četvrtini nesretno doskoćio i “iskrivio” gležanj), odgovornost je preuzeo Prepelič.

Konačna statistika Gorana Dragića na EuroBasketu izgleda ovako:

Na društvenim mrežama osvanuo je video sjajnih Dragićevih poteza i poena protiv Srbije. Pa se i sami možete uvjeriti zašto će Srbi još dugo sanjati “svog” Dragića.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr