OKRŠAJ HRVATA: / Rudežova Minnesota odnijela je pobjedu nad Bogdanovićevim Netsima

Image
Foto: AFP
6.3.2016.
10:34
AFP
VOYO logo

Minnesotu je predvodio Karl-Anthony Towns koji je zabio 28 koševa uz sedam asistencija i šest skokova. Andrew Wiggins je dodao 26 koševa uz šest asistencija, Zach LaVine 21, a Ricky Rubio 16 uz 10 asistencija i sedam skokova za Timberwolvse koji su imali šut iz igre nevjerojatnih 68.4 posto i 36 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović u petorci Netsa

Bojan Bogdanović je utakmicu opet počeo u prvoj postavi i odigrao je 24.23 minute a u tom je vremenu uz osam koševa upisao još jedan skok i advije asistencije. Najučinkovitiji kod Netsa je bio Markel Brown sa 23 postignuta pogotka, dok je Thomas Robinson ubacio 18 koševa uz 17 skokova. Timberwolves su imali šut 74 posto u prvoj četvrtini. Netsi su smanjili razliku od 23 koša nešto manje od osam minuta do kraja, ali je onda Minnesota odgovorila serijom 8:0 i zapečatila pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBron James je zabio 28 koševa u pobjedi Cleveland Cavaliersa od 120:103 nad Boston Celticsima. Cavsi su gubili 18 koševa u prvoj četvrtini ali su pojačali obranu i zaustavaili Bostonov pobjednički niz na pet utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBron James peeskočio Duncana

Kyrie Irving je dodao 21 pogodak, a Iman Shumpert 12 uz 16 skokova. James je zahvaljujući jučerašnjem učinku prešao Tima Duncana na NBA ljestvici najboljih strijelaca i do sada je zabio 26,378 koševa - 12 više od zvijezde San Antonio Spursa. Isaiah Thomas je predvodio Celticse sa 27 pogodaka, a Jared Sullinger je ubacio 17 uz 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana Pacers su sinoć sa 100:99 slavili protiv Washington Wizardsa, a do pobjede ih je odveo Paul George koji je pogodio dva slobodna bacanja tri sekunde prije kraja. Utakmicu je završio s ukupno 38 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitka Walla i Georgea

Nene je pogodio jedno do dva bacanja za vodstvo Washingtona 11 sekundi prije kraja. Indiana je ulovila loptu, a na Georgeu je Alan Anderson napravio prekršaj nakon čega su uslijedila dva odlučujuća slobodna bacanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

John Wall je promašio šut na zvuk sirene koji je mogao donijeti pobjedu Washingtonu. Wall je bio najbolji strijelac Washingtona sa 25 koševa i 12 asistencija. Washington je u prvom poluvremenu imao prednost od čak 14 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva slobodna bacanja Jordana Hilla dovela su Indianu do prvog vodstva na utakmici od 86:85 8:20 minuta do kraja. Wall je tada pogodio dvije trice za vodstvo Wizardsa od 93:91. George je tricom doveo Indianu na 97:96. George je nakon toga promašio, ali je Hill uhvatio loptu i zabio za prednost Indiane od 98:97 59 sekundi do kraja.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo