OGLAS

LOŠE VIJESTI ZA HEZONJU: / Lani je bio peti pick drafta, a sada je potvrđeno da bi mogao napustiti NBA

Image
10.12.2016.
14:37
VOYO logo

Peti izbor prošlogodišnjeg drafta NBA lige ispao je iz Vogelovih rotacija i minutaža mu je poražavajuće niska, a ideja o slanju u NBA D-Ligu kako bi ondje igrao, sakupljao iskustvo i vratio samopouzdanje potom i jedina logična. Momčad Magica u razvojnoj ligi nastupa pod nazivom Pennsylvania's Erie BayHawks.

Hezonja je nastupio u samo pet od posljednjih petnaest utakmica svoje momčadi, a ukupno četrnaest pred posljednji ogled protiv Hornetsa. Prosjeci za otprilike dvanaest minuta provedenih u igri iznose mu 3,9 koševa, 0,6 asistencija i 1,5 skokova po susretu, piše Orlando Sentintel koji i donosi vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Usporedbe radi, u svojoj je rookie-sezoni Hezonja nastupio u 79 utakmica (propustio samo tri) uz 18 minuta u prosjeku i 6,1 poen, 2,2 skoka i 1,4 asistencija po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spori razvoj i promjene koje su se dogodile između sezona utjecale su na Hezonju", piše izvor i donosi Vogelovu izjavu:

"Ni za koga nije dobro biti toliko izvan rotacije, posebice kad postoji razvojna liga. Razgovarali smo o tome (vezano za Hezonju). U ovom trenutku ga želimo uz sebe", kaže Vogel svjestan i da "spuštanje u D-ligu, unatoč minutaži i stjecanju reputacije, može biti i kontraproduktivno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Vogel je već javno kritizirao Hezonju za kojeg je ustvrdio da loše igra na obje strane terena, odnosno da u napadu ima krivu selekciju šuta, a da mu je igra u obrani loša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo