NOVI SRPSKI PLAYMAKER POKRENUO CIBONU: / Zagrepčani slavili na gostovanju u Crnoj Gori

Image

U susretu desetog kola regionalne ABA lige košarkaši Cibone su u Baru svladali Mornar s 82-78, ostvarivši četvrtu pobjedu ove sezone.

3.12.2017.
21:15
VOYO logo

Domaćin je bolje ušao u utakmicu i nakon prve četvrtine je vodio s 23-19. Međutim, Vukovi su u drugoj dionici 'pokazali zube', okrenuli rezultat i na odmor otišli sa sedam koševa prednosti (46-39).

Žorić i Novačić bolji od ostalih

Na otvaranju treće dionice Mornar je napravio seriju 9-0 i stigao do vodstva 48-46 nakon čega smo gledali izjednačenu trećinu koja je završila rezultatom 62-61 za Mornar. U posljednjoj četvrtini Cibona je povela pet minuta prije kraja 73-72, a nakon što je Mornar zabio za 74-73, Vukovi su serijom 6-0 stigli do vodstva 79-74 minutu i 30 sekundi prije kraja. U preostalom vremenu Cibona je znalački obranila prednost, ostvarivši gostujuću pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibonu su predvodili Luka Žorić s 23 koša i osam skokova, Ivan Novačić s 23 koša i četiri skoka, te Karlo Uljarević s 10 koševa. Za Vukove je debitirao srpski playmaker Branislav Ratkovica ubacivši sedam koševa uz pet asistencija. Kod Mornara najefikasniji su bili Derek Ryan Needham s 24 koša, te Brandis Raley-Ross s 13 koševa.

Image
SEDMA POBJEDA CEDEVITE: /

Zagrepčani već u prvoj četvrtini razbili goste pa rutinski odradili posao

Image
SEDMA POBJEDA CEDEVITE: /

Zagrepčani već u prvoj četvrtini razbili goste pa rutinski odradili posao

Cedevita uspješna, Zadar u ponedjeljak

U subotu je Cedevita rutinski na svom terenu svladala skopski MZT sa 77-65. Treći hrvatski predstavnik u regionalnoj ligi Zadar u ponedjeljak će gostovati kod Mega Bemaxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon deset kola u vodstvu je Budućnost (9-1) ispred Cedevite (7-3) i Crvene zvezde (7-2). Cibona je s četiri pobjede i šest poraza na sedmom mjestu, dok je Zadar na 11. poziciji s tri pobjede i šest poraza.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo