NOVI PORAZ U TORONTU: / LeBronova momčad nema rješenja za Raptorse

Image

Pobjedom 105:99 ostvarenom u noći na utorak protiv momčadi Cleveland Cavaliersa košarkaši Toronto Raptorsa izjednačili su seriju konferencijskog finala doigravanja NBA lige.

24.5.2016.
8:22
VOYO logo

Kyle Lowry je ubacio 35, a DeMar DeRozan dodao 32 poena u pobjedi koju mnogi nisu očekivali, no pravi im izazov tek slijedi. Peta utakmica serije igra se u srijedu po noći u Clevelandu gdje Raptorsi ove sezone imaju 0:3 uz negativan omjer poena od čak 72 razlike. Za Cavalierse koji su u doigravanje na Istočnoj strani krenuli s deset uzastopnih pobjeda (4:0 protiv Detroita i Atlante, potom dvije pobjede protiv Toronta) ovo je bio drugi poraz u nizu, a posljednju takvu negativnu seriju pamte iz 2010. godine kada su tri vezana poraza protiv Bostona označila i kraj natjecanja za njih u polufinalu Istoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clevelandove muke s tri poena

LeBron James s 29 poena, devet skokova i šest asistencija, odnosno Kyrie Irving s 26 ubačenih koševa bili su najbolji u redovima poražene momčadi koja je u jednom trenutku utakmice zaostajala i osamnaest poena, no u posljednjoj četvrtini koju su otvorili s jedanaest ubačaja u nizu i stigla na 77:78, a kasnije i do prednosti.

Zanimljivo, Toronto je na poluvremenu imao prednost 57:41 bez da su kroz uvodne dvije četvrtine gađali slobodna bacanja. S druge strane, sastav Clevelanda je u drugom poluvremenu imao samo dva slobodna bacanja, oba u posljednjoj dionici igre, a do poluvremena jadnih 3-23 za tricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA doigravanje, konferencijski finale:

Istok

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Raptors – Cleveland Cavaliers 105:99

(rezultat u seriji je izjednačen na 2:2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo