POLICIJSKA BRUTALNOST / Hrvatski stručnjak na bizaran način ostao bez važnog igrača!

Košarkaši Atlanta Hawksa, na čijoj klupi kao pomoćni trener sjedi i bivši hrvatski izbornik Neven Spahija, primili su težak udarac uoči početka doigravanja u NBA ligi.

10.4.2015.
10:11
VOYO logo

Podsjetimo, košarkaš Indiana Pacersa Chris Copeland izboden je u utorak navečer nožem ispred jednog noćnog kluba u New Yorku. S njime su u društvu bili i spomenuti Sefolosha i njegov suigrač iz Atlante Pero Antić koji su uhićeni jer su, prema policijskom izvještaju, ometali istragu na mjestu događaja. Copeland se, srećom, ne nalazi u životnoj opasnosti, a Sefolosha i Antić su nekoliko sati kasnije pušteni iz pritvora nakon što je protiv njih podignuta optužnica zbog ometanja službenih organa u radu.

No, dan kasnije se ispostavilo da je Sefolosha prilikom uhićenja zadobio tešku ozljedu: Hawksi su potvrdili da mu je slomljena fibula i oštećen ligament zbog čega mora na operaciju. Jasno, propustit će četiri preostale utakmice u osnovnom dijelu sezone, kao i doigravanje što je vrlo neugodan udarac za najbolju momčad Istočne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sefoloshin odvjetnik Alex Spiro potvrdio je da je njegov klijent ozlijeđen prilikom uhićenja. Dodao je da švicarski košarkaš nije počinio nikakav zločin, te da očekuje odbacivanje optužnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sefolosha je ove sezone važan igrač s klupe u sastavu Hawksa, pogotovo u obrambenom dijelu igre. U 52 ovosezonska nastupa ostvario je prosjek od 5.3 poena i 4.3 skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo