Nevjerojatni Hrvati: Očitali lekciju Barçi i Realu

Cedevita je na euroligaškom turniru u L'Hospitaletu s tri pobjede i jednim porazom osvojila peto mjesto. No, mogu biti i te kako ponosni na sebe jer su nakon Barcelone pobijedili i Real.

6.1.2012.
19:14
VOYO logo

Nakon pobjede nad Barcelonom, juniori Cedevite su u utakmici za peto mjesto svladali madridski Real sa 65:52. Tom su pobjedom barem malo ublažili razočaranje što nisu ušli u polufinale, nakon loše igre i poraza od Cajasola (38:76).

Nakon tog poraza zamalo su se iskupili pobjedom nad Barcelonom sa 72:45 (Barca je inače Cajasol dobila 75:56), no polufinale im je promaklo za dva poena jer im je trebala pobjeda od 29 razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dečki su obranu igrali praktički bez greške. Primiti od Barcelone 45, a od Reala 52 koša nije mala stvar. Primjerice Pereza iz Barcelone koji u prosjeku zabija 27 poena protiv nas nije zabio ni koš, na samo šest šuteva iz igre", kazao je trener juniora Cedevite Veljko Mršić za portal Kosarka.hr.

Cedevitu su predvodili Jakov Mustapić (15 koševa, 10 skokova), Stipe Bešlić (14, 8) te Antun Hrkač (10 koševa), dok je kod Reala najbolji bio bio Guillermo Hernan-Gomez (20 koševa, 5 skokova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo