NESTVARNA SERIJA BOGDANOVIĆEVIH WIZARDSA: / Šest minuta ludila pomelo Boston Celticse

Image

Košarkaši Cleveland Cavaliersa plasirali su se u finale Istočne konferencije NBA lige nakon što su slavili i u četvrtoj utakmici protiv Toronto Raptorsa.

8.5.2017.
8:05
VOYO logo

Svoj sedmi uzastopni konferencijski finale LeBron James je izborio novom sjajnom partijom kojom je uništio nade domaćina. Isporučio im je 36 poena, čemu je dodao i devet uhvaćenih lopti te šest asistencija. Kyrie Irving je dodao 27, uz devet asistencija i četiri osvojene lopte za Cavse koji su postali prva momčad u povijesti NBA lige koja je nakon osvajanja naslova sljedeće doigravanje otvorila sa osam vezanih pobjeda (u prvom krugu su sa 4-0 bili bolji od Indiana Pacersa). Trojica igrača Raptorsa ubacila su 20 ili više koševa, a najviše od svih pokazao je Cory Joseph (20, 12 asistencija).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija Washington Wizardsa i Boston Celticsa izjednačena je na 2-2 nakon što je sastav za kojeg igra Bojan Bogdanović nestvarnom serijom u trećoj četvrtini trasirao put do pobjede 121-102. Natjerali su Wizardsi omjerom najbolju momčad Istoka na niz izgubljenih lopti, nepreciznih pokušaja i akcija u kojima nisu niti stigli uputiti loptu prema košu, a istovremeno, kroz tih šest minuta, ubacili 26 poena i riješili pitanje pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bradley Beal je postigao 29 koševa, a John Wall 27 poena uz 12 asistencija za Wizardse kojima je pomoglo i 13 poena (šut 5-7 za 22 minute) Bojana Bogdanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isaiah Thomas je briljantno otvorio ogled; povezao pet trica i u prvoj četvrtini postigao 17 poena. Do kraja ogleda samo još dva...

U Houstonu su Rocketsi svladali San Antonio sa 125-104 uz 28 koševa i 12 asistencija Jamesa Hardena. Kawhi Leonard i LaMarcus Aldridge ubacili su po 16 za Spurse koji će biti domaćin petoj utakmici u noći s utorka na srijedu. Omjer je trenutačno na 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo