VIDEO: / Amerikanci upoznali 'najintrigantnijeg Hrvata kojeg su rijetki vidjeli kako igra'

8.10.2014.
13:10
VOYO logo

Najbolji hrvatski košarkaš i novopečeni NBA igrač Bojan Bogdanović prošli je tjedan bio u fokusu tamošnjih novinara. Naime, dnevni list New York Times posvetio je Bogdanoviću skoro cijelu stranicu, apostrofiravši ga "vjerojatno najintrigantnijim igračem u sastavu Brooklyn Netsa kojeg su samo rijetki vidjeli kako igra".

U srazu Brooklyn Netsa i Maccabija američka javnost je po prvi puta imala priliku upoznati Bogdanovića na parketu, i uvjeriti se u njegove kvalitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je bio u početnoj petorci Netsa, a na parketu je proveo 26 minuta. Pogodio je dvije trice (2/4) te ubacio ukupno 8 poena uz šut iz igre 3/8, a pobjedi svoje momčadi doprinio je i sa po jednom asistencijom, skokom i ukradenom loptom.

Najbolji strijelci Netsa bili su Brook Lopez sa 20 i Deron Williams sa 17 koševa, dok je Jeremy Pargo za Maccabi ubacio 27 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/weXho8Ipjwo

Damjan Rudež je u pobjedi Indiane nad Minnesotom sudjelovao sa 8 koševa šutirajući iz igre 4/8, ne pogodivši nijednu tricu iz tri pokušaja, a imao je i jedan skok. Ušao je s klupe, ali imao jednu od najvećih minutaža u momčadi (20:52). Strijelce Indiane je sa 17 koševa predvodio George Hill, dok je za Minnesotu najviše poena (18) postigao Andrew Wiggins.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/mq4J6WRp41k

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo