MILOŠ TEODOSIĆ TRAGIČAR: / Olympiakos šokirao najskuplju europsku momčad i plasirao se u veliki finale

Image
Foto: AFP, ANDREJ ISAKOVIC
19.5.2017.
20:40
AFP, ANDREJ ISAKOVIC
VOYO logo

U posljednjih 40 sekundi ušlo se s izjednačenim rezultatom 76-76, a onda je Erick Green pogodio tricu za vodstvo grčke momčadi protiv kluba kojemu je budžet veći od 40 milijuna eura. Ruski sastav vodio je praktički čitavim tijekom susreta, u nekoliko navrata i s dvoznamenkastom razlikom, ali grčki se sastav vraćao u igru košem sa zvukom sirene na isteku svake od prve tri četvrtine da bi u posljednjih 10 minuta stvar u svoje ruke uzeo Vassilis Spanoulis.

‘OBITELJ JE BILA ZATEČENA’: Slavni Srbin zbog krivotvorenog potpisa umalo ostao bez stana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni razigravač Olympiakosa u prve tri četvrtine nije ubacio niti jedan koš iz igre, bio je na samo četiri pogođena slobodna bacanja, ali je u posljednjih 10 minuta zabio 10 poena uključujući i tricu za vodstvo 74-73 1:53 minute prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon promašaja Printezisa 15 sekundi prije kraja kod vodstva Olympiakosa 79-77 odgovornost u redovima CSKA preuzeo je Miloš Teodosić, ali je promašio ishitreni šut za tricu osam sekundi prije kraja.

U završnici punoj slobodnih bacanja Olympiakos je uspio sačuvati prednost. Teodosić je, unatoč promašajima u posljednjoj minuti, s 23 poena bio najbolji igrač CSKA. Odigrao je, jer je lakše ozlijeđen, samo 22 minute. Inače vjerojatno možda i čitav susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poraženoj momčadi Nando De Colo je dodao 16 poena, a Aaron Jackson 12. U nedjeljnom finalu Olympiakos će igrati protiv pobjednika susreta Fenerbahce - Real Madrid koji je na programu od 20.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo