MILANO NA HRVATSKI POGON: / Jasmin Repeša doveo još jednog Hrvata

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukic

Hrvatski košarkaški centar Stanko Barać (29) karijeru će nastaviti u Emporio Armani Milanu čiji je trener bivši hrvatski izbornik Jasmin Repeša.

28.8.2015.
15:18
PIXSELL, Sanjin Strukic
VOYO logo

Tako se Barać u klubu pridružio hrvatskim reprezentativcima Oliveru Lafayetteu (31), koji je stigao iz Olympiacosa i Krunoslavu Simonu (30), beku koji je prošle sezone branio boje ruskog Lokomotiv Kubana.

Barać je ugovor potpisao do kraja prvog dijela Euroligaške sezone nakon čega će uprava odlučiti hoće li produžiti suradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Repeša je prošle sezone bio trener Baraću u Cedeviti gdje ga je doveo nakon što više od sezonu nije imao kluba, a razlog tome su bile mnogobrojne ozljede koje su ga zadesile.

Bio u kombinacijama za Eurobasket

Vrijedi istaknuti kako je Barać karijeru započeo u Širokom iz kojeg odlazi u tadašnju Tau Ceramicu (danas Laboral Kutxa).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu sezonu izvan Bosne i Hercegovine odradio je na posudbi u Valenciji, a 2011. kupio ga je Anadolu Efes. Ovog ljeta trenirao je s Indiana Pacersima, ali nije zadovoljio na probi i vratio se u Europu.

217 cm visoki centar bio je u kombinacijama izbornika Velimira Perasovića za nadolazeći Eurobasket, ali je nakon razgovora prekrižen s popisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo