Miami bez Wadea i Jamesa do pobjede

Do sedme su ovosezonske pobjede u osmoj utakmici došli košarkaši Miami Heata. Bez dviju ozlijeđenih superzvijezda, LeBrona Jamesa i Dwyanea Wadea, slavili su u Atlanti.

6.1.2012.
10:01
VOYO logo

Kvalitetan domaći sastav Hawksa, koji ih je jedini dosad ove sezone uspio pobijediti prije četiri dana u Miamiju, floridska je momčad nadigrala 116:109 nakon triju odigranih produžetaka. Bio je sastav iz Georgije bliže pobjedi u osnovnom dijelu utakmice, ali je sjajni Chris Bosh pogodio tricu u posljednjoj sekundi igre odvevši goste u produžetak. Nakon još dvaju remija, u trećem produžetku Hawksi nisu zabili niti jedan koš.

Bosh je predvodio pobjedničku momčad s 33 koša, 14 skokova i pet asistencija, a sjajno ga je pratio prvi razigravač momčadi Mario Chalmers, koji je nakon tri trećine bio na 22 postignuta koša. Završio je utakmicu s 29, uz osam asistencija i sedam skokova. Kod Hawksa je najbolji strijelac bio Joe Johnson s 20 koševa. Josh Smith dodao je 17 koševa i 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od aktualnih doprvaka, prvaci su upisali peti ovosezonski poraz u osmoj utakmici. Prejaki za Dallas Maverickse u teksaškom su derbiju bili domaći San Antonio Spursi, koji su pobijedili 93:71. Dirka Nowitzkog domaći košarkaši zadržali na samo šest ubačenih poena, što je njegov najslabiji napadački učinak u NBA ligi od 18. prosinca 2009. godine, kada je zbog ozljede rano napustio dvoboj protiv Houston Rocketsa.

Matt Bonner ubacio je 17 koševa za Spurse, koji su došli do pete pobjede u sedmoj utakmici, dok je Richard Jefferson dodao 16. Najbolji strijelac u gostujućem sastavu s 12 je koševa bio Jason Terry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju Zapadne konferencije Portland Trail Blazersi u svom su Rose Gardenu nadigrali LA Lakerse 107:96 nanijevši im u Oregonu 11. poraz pri 13 posljednjih gostovanja.

Pobjednike je predvodio Gerald Wallace s 31 košem i pet skokova, dok je LaMarcus Aldridge dodao 28 koševa i deset skokova. Goste je predvodio Kobe Bryant s 30 koševa. Igrao je legendarni bek-šuter gostujuće momčadi pod blokadom zbog napuknutog ligamenta u zglobu desne ruke. Opet ga je najbolje pratio sve učinkovitiji 24-godišnji centar Andrew Bynum s 21 košem i 12 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo