LUDA NOĆ U NBA LIGI: / Beal zabio rekord karijere, Booker iznešen s terena, novi triple-double Westbrooka

Image
Foto: Screenshot

U utakmicama NBA lige odigrane su samo tri utakmice bez nastupa naših košarkaša, ali svaka je donijela neko uzbuđenje

6.12.2017.
8:30
Screenshot
VOYO logo

Bradley Beal ubacio je rekord karijere, Westbrook je ponovno stigao do triple-double učinka, a najbolji igrač Sunsa iznešen je s terena.

Toronto Raptorsi na svom su terenu pobijedili Phoenix Sunse sa 126-113, ali utakmicu je obilježila ozljeda najboljeg igrača Sunsa, Devina Bookera. On je pred sami kraj utakmice trčao u obranu uz jednog igrača Toronta kada se samo zaustavio s bolnom facom na licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo se oko njega skupila cijela momčad, a nije mogao niti sam napustiti teren te su ga s istog morali iznijeti. Dijagnoza je brzo uspostavljena - Booker je istegnuo preponu i ne zna se koliko je ozljeda ozbiljna te koliko će dugo izbivati s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DeRozan i Lowry vodili su Raptorse do pobjede sa po 20 koševa, a 19 je dodao Ibaka. Kod Sunsa je najbolji strijelac bio upravo Booker koji je prije ozljede upisao 19 koševa, pet skokova i osam asistencija. Dragan Bender odigrao je 12 minuta te je uspio uhvatiti jedan skok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma je nevjerojatnom zadnjom četvrtinom, koju je dobila sa čak 18 razlike, uspjela pobijediti Utah Jazz na svom terenu sa 100-94. Thundere je do pobjede vodio fantastični Russell Westbrook koji je ponovno ostvario triple-double učinak: zabio je 34 koša na koje je dodao 13 skokova i 14 asistencija. Dobru utakmicu odigrali su i Paul George sa 21 košem i Steven Adams koji je dodao 20 uz devet skokova.

Kod poraženih Jazzera odličan je bio Donovan Mitchell sa 31 košem, a Joe Ingles dodao je 16 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatnu večer imao je Bradley Beal iz Washington Wizardsa. On je u gostujućoj pobjedi kod Portalnda 106-92 ubacio rekord karijere - čak 51 koš! Koliko je imao ovlasti u napadu govori činjenica da je drugi najbolji strijelac momčadi bio Kelly Oubre Jr. koji je ubacio tek 14 poena. Najbolji igrač Portlanda Damien Lillard zabio je 30 koševa, upisao osam skokova i devet asistencija te je bio vrlo blizu triple double učinka. Aminu je dodao 17 koševa za poraženu momčad, a Nurkić i McCollum 15, odnosno 14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo