LATVIJAC PONIZIO SLOVENCA: / Pogledajte moćno zakucavanje Žižićevog suigrača

Image
Foto: Screenshot: You Tube

U susretu 17. kola košarkaške Eurolige Darušafaka je u Istanbulu pobijedila Baskoniju 98-89, dok je Uniks u Kazanu bio bolji od Bamberga 63-58.

12.1.2017.
22:46
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Baskonija je bolje otvorila utakmicu i nakon prve četvrtine vodila je 24-20. Međutim, Darušafaka je u iduće dvije dionice okrenula rezultat i stigla do vodstva 77-68. U posljednjoj četvrtini turski sastav je zadržao prednost za devetu pobjedu.

ODLIČNA IGRA MLADOG CENTRA: Žižić već blista u dresu turske Darüşşafake

Pobjeda Uniksa

U domaćim redovima najefikasniji su bili Brad Wanamaker sa 21 košem, Scottie Wilbekin sa 17 koševa, te Will Clyburn sa 14 koševa i devet skokova. Hrvatski košarkaš Ante Žižić igrao je 11 minuta uz jedan neuspješni šut i jedan skok. Treba spomenuti i da je branič turskog sastava Dairis Bertans vinovnik jednog od najljepših poteza susreta zakucavši preko ruke Slovenca Jake Blažiča. Taj potez možete vidjeti u videu dolje od 0.46.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod gostiju najbolji su bili Adam Hanga sa 19 koševa i Tornike Shengelia sa 13 koševa. Pobjedu je ostvario i Uniks koji je u Kazanu bio bolji od Bamberga 63-58. I u ovoj utakmici gosti su bolje krenuli. Nijemci su nakon prve četvrtine imali sedam koševa prednosti (20-13).

Bamberg je vodio i na poluvremenu (36-30) i nakon treće četvrtine (47-46), no Uniks je u zadnjoj dionici preokrenuo rezultat te na kraju slavio s pet koševa prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banić igrao minutu

Domaćine je do sedme pobjede predvodio Keith Langford sa 27 koševa, 10 skokova i pet asistencija. Dvoznamenkasti broj koševa imao je i Latavious Williams ubacivši 13 koševa. Hrvatski košarkaš Marko Banić igrao je samo jednu minutu upisavši jedan skok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima njemačkog sastava najefikasniji su bili Janis Strelnieks sa 13 koševa i sedam skokova i Darius Miller sa 12 koševa. Leon Radošević za 16 minuta ubacio je šest koševa uz tri skoka i jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo