VIDEO: / NBA zvijezda zabila 68 koševa u 15 minuta

Proteklog je vikenda u Šangaju održana je humanitarna utakmica u kojoj su sudjelovali uglavnom poznati kineski glumci i pjevači, a kao poseban gost zaigrao je i Kobe Bryant.

21.8.2012.
14:06
VOYO logo

Iako nije trebao nastupiti, Bryanta su suigrači i navijači 'nagovorili' da odigra drugo poluvrijeme kada je njegova momčad zaostajala 29 poena. U 15-minutnom poluvremenu, bez zaustavljanja sata kod prekršaja i slobodnih bacanja, Bryant je zabio 68 poena! "Prvo poluvrijeme sam odgledao s klupe. Zaostajali smo devet razlike, a onda sam u poluvremenu shvatio da publika putem SMS poruka može jednoj od momčadi dodijeliti dodatnih 20 koševa. Tako da smo na početku drugog zaostajali 29! Htio sam biti 'cool' i odsjediti cijelu utakmicu, ali rekao sam sam sebi zašto bih", napisao je Bryant na svojoj službenoj Facebook stranici. http://www.youtube.com/embed/hK5rL33y65Q

"Dvorana je bila puna, a navijači su mi pjevali, doduše malo preuranjenu, pjesmu sretan rođendan i zaista su me željeli vidjeti na dijelu. To su sve glumci i pjevači (muški i pokoja žena) koji su sjajni u svome poslu, te koji gotovo uopće ne igraju košarku. Drugih 15 minuta shvatio sam kao trening i samo sam trčao i trčao. Na kraju sam ubacio 68, ali sve je to bila samo zabava. Drago mi je da su navijači uživali u šouu, te se nadam da im se kupnja ulaznica, s krvavo zarađenim novcem, ipak isplatila", zaključio je bek Los Angeles Lakersa. Recimo i da je uoči utakmice Bryant odradio jedan kratki solo nastup na električnoj gitari. U Kini ga zaista obožavaju, možda čak i više nego u vlastitom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo