Legenda šokirala američku javnost: 'Vi ste idioti!'

Los Angeles Lakersi, koji su ovoga ljeta u svoje redove doveli Stevea Nasha i Dwighta Howarda, su i dalje bez pobjede nakon 10 utakmica što američkim novinarima daje "materijala" za oštre kritike.

2.11.2012.
10:24
VOYO logo

Najbolji igrač i "gazda" svlačionice Lakersa, Kobe Bryant, suzdržavao se dosada od komentara, ali je nakon drugog poraza u sezoni "puknuo".

"Ne mogu... Jednostavno ne mogu shvatiti ovaj grad. Grizem jezik kako ne bih sve ove koji nam zvižde i kritiziraju nas nazvao idiotima, ali čini mi se da upravo jesam. Gledali su nas kako osvajamo naslove prvaka i znaju koliko je teško uklopiti nove igrače u sustav, pa mi stoga nije jasno zašto su sada postali toliko glupi da nas kritiziraju i vrijeđaju", rekao je Bryant te nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Deru se s tribina: Daj loptu Nashu da dribla i stvara prilike svima na parketu. Daj loptu Howardu da zakuca. Daj loptu Kobeu da prođe jedan na jedan... Ne želim biti oštar, ali to je idiotski. Pustite nas da radimo u miru!"

Podsjetimo, Lakersi su u pripremnim utakmicama doživjeli osam poraza, te su nova dva upisali u prva dva dana nove sezone NBA lige od Dallasa odnosno Portlanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo