KAKAV ULOV: / Pogledajte na koga je nakon utakmice naletio Leo Messi

Košarkaši Indiane ostvarili su važnu pobjedu u nastojanju da se plasiraju u doigravanje NBA lige.

26.3.2015.
10:51
VOYO logo

Messi i Gauči se u Washingtonu pripremaju za prijateljske utakmice protiv Salvadora i Ekvadora, a kad se već nalaze u glavnom američkom gradu, nisu htjeli propustiti priliku da uživo pogledaju utakmicu NBA lige. Wizardsi su nakon dvoboja uručili Messiju dres s njegovim prezimenom i, dakako, brojem 10, a uzbudljivo je bilo i ispred dvorane.

Indianin košarkaš Luis Scola se susreo sa svojim sunarodnjacima, a u njegovom je društvu bio i hrvatski reprezentativac Damjan Rudež koji nije propustio priliku za fotografiranje s Messijem i njegovim suigračima Javierom Mascheranom i Sergijem Agüerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajna noć u DC-u! Ostvarili smo pobjedu i upoznali argentinsku nogometnu reprezentaciju predvođenu Messijem, Agüerom i Mascheranom", napisao je na Twitteru Rudež koji je bio inspiriran pred četverostrukim osvajačem Zlatne lopte, pa je tako utakmicu završio s 11 koševa za manje od 20 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiv je bio još jedan susret koji se dogodio uoči utakmice: 169 centimetara visoki Messi je upoznao najvišeg igrača u povijesti NBA lige, 231 centimetar visokog rumunjskog diva Gheorghea Muresana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo