KAKAV ULOV: / Pogledajte na koga je nakon utakmice naletio Leo Messi

Košarkaši Indiane ostvarili su važnu pobjedu u nastojanju da se plasiraju u doigravanje NBA lige.

26.3.2015.
10:51
VOYO logo

Messi i Gauči se u Washingtonu pripremaju za prijateljske utakmice protiv Salvadora i Ekvadora, a kad se već nalaze u glavnom američkom gradu, nisu htjeli propustiti priliku da uživo pogledaju utakmicu NBA lige. Wizardsi su nakon dvoboja uručili Messiju dres s njegovim prezimenom i, dakako, brojem 10, a uzbudljivo je bilo i ispred dvorane.

Indianin košarkaš Luis Scola se susreo sa svojim sunarodnjacima, a u njegovom je društvu bio i hrvatski reprezentativac Damjan Rudež koji nije propustio priliku za fotografiranje s Messijem i njegovim suigračima Javierom Mascheranom i Sergijem Agüerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajna noć u DC-u! Ostvarili smo pobjedu i upoznali argentinsku nogometnu reprezentaciju predvođenu Messijem, Agüerom i Mascheranom", napisao je na Twitteru Rudež koji je bio inspiriran pred četverostrukim osvajačem Zlatne lopte, pa je tako utakmicu završio s 11 koševa za manje od 20 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiv je bio još jedan susret koji se dogodio uoči utakmice: 169 centimetara visoki Messi je upoznao najvišeg igrača u povijesti NBA lige, 231 centimetar visokog rumunjskog diva Gheorghea Muresana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo