JUNAK CEDEVITE IMAO JE POSEBNI MOTIV: / 'Pobjedu posvećujem baki koja je u srijedu preminula'

Image

Ryan Boatright junak je Cedevitine pobjede u odlučujućoj petoj utakmici finala PH u Draženovom domu protiv Cibone (78-75).

1.6.2017.
23:05
VOYO logo

Sjajni Amerikanac postigao je 22 poena i bio najefikasniji u momčadi Veljka Mršića, a u finišu utakmice pogodio je slobodna bacanja i time spriječio povratak Cibone koja je istopila zaostatak od -17 u posljednjoj četvrtini.

CEDEVITA OBRANILA NASLOV: U ludoj odlučujućoj petoj utakmici slavili protiv Cibone u neviđenoj drami

Slobodna bacanja šutirao je 7/14, za dva 4/8, te trice 3/6. A, nakon utakmice i naslova prvaka kazao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi zajedno smo odigrali odličnu utakmicu. U drugom poluvremenu sam pokušao biti agresivan. Oni imaju sjajnu publiku i hrane se energijom, tako da smo drugo poluvrijeme morali odigrati jako. Danas sam se u drugom dijelu utakmice osjećao jako dobro. Ovu pobjedu posvećujem svojoj baki koja je u srijedu preminula. Jedva čekam otići kući svojoj obitelji. Pokazali smo snagu i kvalitetu. Zahvaljujem suigračima, bez njih ne bih bio MVP. Samo sam odigrao agresivno kako sam i trebao", rekao je Boatright nakon utakmice u četvrtak u Zagrebu.

Veljko Mršić je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ulaz u utakmicu nije bio dobar. Ušli smo prenervozno i sve ono što smo izdogovarali nismo ispunili. No, u drugom poluvremenu smo bili pametni i napravili 17 razlike. Malo smo se poslije opustili i primili prelagane poene. Prerano smo zatvorili utakmicu par minuta do kraja, ali dobro je. Pobijedili smo u odličnoj atmosferi. Bio je praznik košarke i zaslužena titula Cedevite."

Miro Bilan, kapetan Cedevite, jasno je istaknuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo, bez obzira na završnicu koju smo zakomplicirali, zasluženo pobijedili. Pokazali smo da smo kvalitetnija ekipa, pokazali smo tko je fizički bolje spreman i zasluženo smo slavili. Malo su nas u finalnoj seriji iznenadili. Nismo u zadnjih nekoliko godina navikli na jak otpor. No, pokazali smo karakter i srce da se vratimo. Mislim da je velika stvar što klub ima dugogodišnju dominaciju i nadam se da će se nastaviti", kazao je Bilan, stoji na službenim internetskim stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo