JEDNO OD NAJLUĐIH ZAKUCAVANJA POSLJEDNJIH GODINA: / Loptu je držao skoro metar iznad obruča

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Igrač aktualnog doprvaka NBA lige Jeff Green vinovnik je nevjerojatnog zakucavanja koje je oduševilo čitav košarkaški svijet.

9.10.2017.
10:07
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Igrala se druga četvrtina kad se 32-godišnji veteran s desetogodišnjim NBA iskustvom sjurio na koš Washingtona, a onda je u maniri Michaela Jordana poletio zrakom i izveo nevjerojatno zakucavanje, jedno od najimpresivnijih koje smo posljednjih nekoliko godina vidjeli u NBA ligi.

Lopta je u maniri Spursa kružila oko protivničkih igrača kako bi se stvorio višak u igri, a na kraju je završila u rukama Greena na trici. Green je prvo "kratko" fintirao, a onda ušao u reket, loptu je u zraku držao skoro metar iznad obruča. I - zakucao!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HEZONJA ODUŠEVIO ATRAKTIVNIM POTEZIMA: Hrvatski košarkaš zablistao krasnom asistencijom i moćnim zakucavanjem

Koliko je čudesan bio Greenov potez najbolje je pokazala klupa Clevelanda. Svi su igrači, uključujući LeBrona, pa i našeg Antu Žižića, u nevjerici uletjeli u teren oduševljeni onim što su upravo vidjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''U trenutku dok sam se vraćao u obranu, vidio sam suigrače kako se valjaju po parketu, doslovce po parketu. To je bio zabavan prizor, bilo je super kako je ispalo'', rekao je Green, koji je za 24 minute ubacio 19 poena i dodao sedam skokova, prenose američki mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Žižić startao je u prvoj petorci i za 23 minute ubacio je sedam poena uz šut 3/5. Uhvatio je sedam skokova, imao je jednu ukradenu loptu i jednu blokadu. Vrijedi spomenuti kako su Cavaliersi noćas po hrvatskom vremenu izgubili od Washingtona 102-94. Ovo je već treći poraz Cavsa u predsezoni, a LeBron i društvo još ne znaju za pobjedu. James i ostale zvijezde momčadi uglavnom odmaraju u predsezonskim susretima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo