IMAMO PROMAŠAJ GODINE: / Centar Bullsa u smijeh i očaj bacio suigrače

Image

Robin Lopez odigrao je napadački gotovo savršenu utakmicu za Chicago Bullse koji su u petom ogledu prvog kruga doigravanja Istočne konferencije NBA lige poraženi od Boston Celticsa.

27.4.2017.
8:11
VOYO logo

Lopez, koji je u porazu Bullsa 97-108 sudjelovao s 14 poena, šest skokova i četiri asistencije, ostavio je u nevjerici publiku u TD Gardenu nakon što je napravio ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz trojicu igrača koji su ubacili više od 20 poena (Thomas 24, Bradley 24, Horford 21), Boston je stigao do treće pobjede i još ih samo jedna dijeli od konferencijskog polufinala.

Na korak do njega su i Washington Wizardsi koji su sa 103-99 slavili u Verizon Centru protiv Atlanta Hawksa. Bradley Beal je postigao 27 poena, sedam više od Johna Walla koji je imao i 14 asistencija, a odličan je s klupe bio i Bojan Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrao je hrvatski reprezentativac nešto više od 24 minute i uz 4-7 iz igre (trica 2-3, bacanja 4-4) u pobjedi svoje momčadi sudjelovao s 14 koševa i šest skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački razigravač Dennis Schröder bio je daleko najbolji kod poražene momčadi. Ubacio je 29 poena i imao jedanaest asistencija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo