Nemoćna Hrvatska 'razbijena' u Londonu!

Košarkašice Hrvatske upisale su drugi poraz na Olimpijskim igrama koje se održavaju u Londonu. Zanimljivo, još su jednom poražene s identičnih 25 poena.

30.7.2012.
11:44
VOYO logo

I dok se protiv Amerikanka takav poraz mogao prihvatiti, onaj protiv Kine u ponedjeljak (58:83) je daleko teže pao. No, Kina je pobjedom protiv Češke u prvom kolu dokazala koliko je jaka, pa je zapravo i ovakav rezultat donekle realan. Velika boljka hrvatskih košarkašica u ponedjeljak je bila obrambena igra. Prelako su Kineskinje dolazile do koševa, pogotovo njihova centarska linija, ali i šuterice s distance. U obrani je Hrvatska konstantno padala na "pick and roll" igri i tako se nije moglo suprostaviti Kini.

Hrvatska je jedino uspjela parirati u prvoj četvrtini (24:21 za Kinu), a donekle je prihvatljivo završilo i prvo poluvrijeme (39:31 za Kinu). Nakon toga je uslijedio potpuni raspad hrvatske igre i na kraju je semafor pokazivao +25 za Kineskinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ružno je na kraju izgledalo da je Hrvatska imala čak 23 izgubljene lopte, ali i šut 5-18 za tri poena.

Kod Hrvatske je najbolja bila kapetanica Sandra Mandir sa 22 poena i pet skokova. Anđa Jelavić je dodala 11 uz pet skokova i četiri asistencije. Najbolja Kineskinja je bila Nan Chen sa čak 28 poena i 10 skokova. Lijie Miao je dodala 17 poena, a imala je i pet skokova, te 10 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu, u 21 sat, Hrvatska će igrati utakmicu 3. kola protiv čeških košarkašica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo