Hrvat u nemilosti svoga trenera: 'Teško mi je jer ne igram'

Trener Brooklyn Netsa Lionel Hollins otkrio je zašto je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović izgubio minutažu početkom 2015.

3.1.2015.
20:26
VOYO logo

Nakon što je odlično počeo svoju debitantsku NBA sezonu u dresu Brooklyn Netsa, hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović više ne uživa povjerenje svoga trenera Lionela Hollinsa. Bogdanović je u potpunosti izgubio minutažu u Netsima, i sada se nalazi u problemima. Priliku umjesto Hrvata, koji je prvih 19 utakmica krenuo u početnoj petorci, u posljednje vrijeme dobiva ruski košarkaš Sergej Karašev.

"Nije stvar u onome što je Bojan napravio nego u onome što nije napravio. Bogdanović je udario u zid i nije bio dovoljno agresivan. Moraš igrati dobro i boriti se, a Karašev mi je puno pokazao na treninzima. Dao sam mu priliku i iskoristio ju je", rekao je Hollins, piše New York Post. Hrvatski košarkaš odgovorio je svom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/bRzOrtfageQ "Nisam bio agresivan kao u Europi gdje sam imao veliku minutažu, ali svejedno sam ubacivao po 11-12 poena. Nije lako biti agresivan kada si tek peta opcija u petorci, međutim bit ću agresivniji", rekao je Bogdanović, te nastavio: "U početku sam igrao puno, ali sada mi je jako teško jer ne igram. Nemam osjećaj da sam udario u zid, ali nisam nikada ranije bio u ovakvoj situaciji. Očito se moram na treninzima ponovno dokazati treneru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo