HRVAT ODUŠEVIO AMERIKANCE: / 'On je novi Kukoč, definitivno je najimpresivniji rookie'

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube
14.7.2016.
21:31
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Sjajni 18-godišnji krilni centar oduševio je Amerikance. Jonathan Tjarks, specijalizirani NBA analitičar, u tekstu za The Ringer istaknuo je kako je Bender najimpresivniji rookie koji igra ljetnu NBA ligu u Las Vegasu.

DRAGAN BENDER I DALJE U FOKUSU: Hrvatski košarkaški dragulj odigrao i drugu utakmicu za svoje Phoenix Sunse

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća priča Sunsa

"Najveća priča u Phoenix Sunsima je Dragan Bender, izrazito talentiran košarkaš, od kojeg se tek, s obzirom da će 17. studenog napuniti tek 19 godina, očekuju prave stvari i vrhunske igre. Visok je 2.16 i borit će se za minutažu s Alanom Williamsom te Marquesom Chrissom. Odlično razumije igru i budućnosti samo može još napredovati. Veći je od Bena Simmonsa te bolji šuter od Brandona Ingrama. On je, definitivno, najimpresivniji rookie kojeg sam vidio u Vegasu. Usporedio bih ga sa Tonijem Kukočem i Mike Dunleavy Jr.", napisao je Tjarks i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bender, koji je krilni igrač s visinom centra, daje u napadu nevjerojatnu fleksibilnost. Bolji je šute i od Bena Simmonsa i Brandona Ingrama. Svojom kvalitetom dati će Sunsima puno mogućnosti u napadu. Da, on je najimpresivniji rookie u Las Vegasu kojeg sam gledao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo