HEZONJINA VEČER IZ NOĆNE MORE: / Hrvatski reprezentativac odigrao utakmicu koju bi najradije zaboravio

Image
Image
28.3.2017.
8:44
VOYO logo

Slavila je kanadska momčad 131-112 u utakmici u kojoj je za pobjednike najviše pokazao DeMar DeRozan s 36 poena, a u kojoj je u redovima poražene momčadi šut u potpunosti izgubio Hezonja. Hrvatski košarkaški reprezentativac krenuo je u utakmicu s klupe za pričuvne igrače, a u igri proveo lijepih 23 minute. Napadački je pritom totalno podbacio pa je pogodio tek jednu loptu od deset pokušaja za učinak od tri poena, dva skoka i asistenciju. Rudež je odigrao niti dvije minute. Šut nije niti isprobao, stigao je tek uhvatiti jednu loptu ispod obruča.

Derbi je odigran u AT&T Centru u kojem su domaći San Antonio Spursi rezultatski ponizili aktualne prvake Cleveland Cavalierse i slavili 103-74, predvođeni Kawhijem Leonardom čiji učinak od 25 poena i po šest skokova i asistencija nagrđuje tek 0-7 iza crte za tri poena. Za Cavse, kod kojih su samo dvojica ubacila više od deset poena, LeBron James je utakmicu okončao sa 17 koševa, osam skokova i isto toliko asistencija, no igrao je tek do pred kraj treće četvrtine. U igru se nije vraćao nakon što ga je laktom u donji dio vrata u skoku pogodio David Lee. Prema najavama, bit će spreman za sljedeći ogled, odnosno susret u Chicagu u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i nevjerojatnu završnicu Oklahoma City Thundera u American Airlines Centru u kojem su svladali domaće Dallas Maverickse 92-91 uz novi, 37. ovosezonski triple-double Russella Westbrooka (37 poena, 13 skokova, 10 asistencija). Upravo je najbolji igrač Thundera zaslužan i za preokret u završnici utakmice u kojoj su posljednjih 14 poena ubacili gostujući igrači. Westbrook čak 12 u toj završnoj seriji. Kod Dallasa, kojem će ovo biti prva negativna sezona od one 1999/2000, bolji od ostalih bio je Nerlens Noel s 15 poena i osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

New York Knicks - Detroit Pistons 109-95

Toronto Raptors - Orlando Magic 131-112

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers 103-74

Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder 91-92

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sacramento Kings - Memphis Grizzlies 91-90

Utah Jazz - New Orleans Pelicans 108-100

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo