HEZONJA DIVLJAČKI ZAKUCAO: / Super Mario vrlo dobar u pobjedi protiv Boston Celticsa

Image
Foto: Screenshot

Orlandu je ovo bila treća pobjeda u posljednjih 20 utakmica

21.1.2018.
21:41
Screenshot
VOYO logo

Košarkaši Orlando Magica upisali su 103-95 pobjedu protiv Boston Celticsa, omjerom najbolje momčadi Istočne konferencije NBA lige. Utakmica je igrana u TD Gardenu.

Raspucani Kyrie Irving (40 poena, sedam skokova, pet asistencija) bio je daleko najbolji pojedinac susreta, no pravu pomoć suigrača nije dobio a to znači i da jedna od najslabijih momčadi lige ima šansu za pobjedu. Iskoristili su ponuđeno igrači Magica koje je učinkom od 22 koša i šest asistencija predvodio Elfired Payton, a svoju je ulogu u skromnoj minutaži primjetnom učinio i Mario Hezonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando je ovom pobjedom prekinuo niz od 14 utakmica bez slavlja u TD Gardenu. U posljednjih dvadeset utakmica sezone ovo im je bila tek treća pobjeda, no treba reći su je igrači Magica početkom posljednje dionice itekako doveli u pitanje. Naime, imali su prednost 90-71 ulaskom u zadnju četvrtinu (nakon Hezonjine trice), a potom promašili 15 od 16 pokušaja iz igre i ubacili tek četiri koša u više od osam minuta tog dijela igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio je Hezonja dvanaestak minuta prilike da dokaže vrijednost, a iskoristio ih za sedam poena (šut 3-6) i tri uhvaćene lopte. U učinku je i ovo brutalno zakucavanje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo