'HAKLAO' U FAVELI: Zvijezda NBA lige bez straha u zloglasnoj četvrti Rio de Janeira

Image
Foto: Screenshot/YouTube
17.8.2016.
22:26
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Zvijezda New York Knicksa tvrdi da je posjet zloglasnim favelama grada domaćina Olimpijskih igara bio visoko na listi njegovih prioriteta za vrijeme turnira u Riju, a sve zbog omiljenog filma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obožavam film Božji grad. Gledao sam ga možda 100 puta. Nakon posjeta faveli Santa Marta, moram vam priznati da je film realan," kazao je Anthony.

Riječ je o filmu koji je 2004. godine bio nominira u četiri kategorije za nagradu Oscar, a koji opisuje život u opasnoj četvrti grada. Radnja filma vrti se oko sukoba suprotstavljenih skupina narkomafije u kojem sudjeluju i djeca, trgovinom droge, kriminalom i ubojstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posjet faveli je bio visoko na listi stvari koje moram vidjeti u Rio de Janeiru. Otkrio sam da ovaj dio grada ljuti smatraju opasnim, jezivim i zastrašujućim, no za mene je to bio jedan ugodan posjet, kao da sam kod kuće," dodao je Anthony koji je odrastao u jednom od najopasnijih kvartova Baltimorea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U favelu smo došli bez policijske pratnje. Došao sam u pratnji lokalnih ljudi i uživao sam u njihovom druženju," dodao je jedini američki košarkaš koji je nastupao na četirima olimpijskim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo