VIDEO: / Trener Spursa ismijao svoj poraz od Oklahome

26.5.2014.
12:25
VOYO logo

Bio je to osmi uzastopni poraz Spursa kod Thundera, što im je najduži aktivan niz protiv bilo koje druge momčadi u NBA ligi.Jednu od ključnih uloga u toj pobjedi odigrao je španjolski krilni centar Serge Ibaka, koji se vratio u sastav nakon ozljede lista, zbog koje je navodno trebao pauzirati do kraja sezone. "Čudesan" oporavak iziritirao je trenera Popovicha, koji je sarkastično odgovorio na jedno novinarsko pitanje:

Kakvo je stanje s Manuom Ginobilijem? Hoće li biti dobro, iako je prije kraja utakmice šepajući otišao u svlačionicu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će dobro... Ili će biti aut do kraja doigravanja", rekao je Popovich, nasmijavši pritom sve prisutne novinare, ali i samog sebe.

//www.youtube.com/embed/PUQY5YAsXLw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morate se zabaviti iako izgubite. Ma dajte... Pa to je samo košarka. Došao sam pobijediti, ali i nasmijati se", rekao je najdugovječniji trener u američkom profesionalnom sportu.

Zanimljivo da uoči finalne serije Zapadne konferencije Thunder je objavio da je Ibaka izgubljen do kraja doigravanja. Thunder je Ibakinim povratkom upisao veliku pobjedu i vratio se u igru za prolazak u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibaka je prvih pet minuta otvorio sa šutom 4-4 i dvije blokade, što je ostalim igračima OKC-a dalo puno više samopouzdanja u igri protiv trenutno ponajbolje momčadi svijeta. Španjolac je susret završio s 15 poena, sedam skokova i četiri blokirana šuta.

//www.youtube.com/embed/IYAbKZbvYO4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključ Thunderove pobjede bila je obrana, koju je pojačao upravo spomenuti Ibaka, koja je svela Spurse na svega 39.6 posto šuta iz igre, nakon što se u prve dvije utakmice nisu spuštali ispod 50 posto ubačaja! Thunder je također i više nego uvjerljivo nadskakao Spurse (52-36), a čak je 15 skokova od ukupno 52 bilo uhvaćeno u fazi napada!

Četvrta utakmica igra se ponovno u Chesapeake Energy Areni i to već u noći s utorka na srijedu. Spomenimo i da je Arena po 163. uzastopni put bila rasprodana do posljednjeg mjesta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma City – San Antonio 106-97 (Westbrook 26k, 7a, Durant 25k, 10s, Ibaka 15k, 7s / Ginobili 23k, 4a, Duncan 16k, 8s)

San Antonio vodi u seriji 2-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo