GENIJALAC NA DJELU: / Pogledajte kako je Hrvat bacio španjolskog komentatora u trans!

Image
Foto: Screenshot

Diljem Europe igraju se završnice nacionalnih košarkaških kup-natjecanja, pa tako i u Španjolskoj gdje je Real Madrid u četvrtfinalu bio bolji od gradskog suparnika Fuenlabrade sa 101:84.

20.2.2016.
11:34
Screenshot
VOYO logo

Iako je aktualni europski prvak bio uvjerljiv i osigurao plasman u polufinale završnog turnira u La Coruñi, za potez večeri se ipak pobrinuo playmaker poražene momčadi - bivši hrvatski reprezentativac Marko Popović.

Barcelona ispala

U jednom napadu u posljednjoj četvrtini, kad se već činilo da neće imati rješenja, 33-godišnji Popović je iz rujkava izvukao briljantnu asistenciju iza leđa, nakon koje je Chemi Gonzalezu preostalo samo da lagano ubaci loptu u koš. Koliko je Popovićev potez bio genijalan, najbolje govori reakcija španjolskog komentatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadranin je, inače, utakmicu zaključio bez poena i s tri asistencije, dok je njegov suigrač Josip Sobin ubacio šest koševa. Dodajmo i da je Bilbao napravio senzaciju pobjedom protiv Barcelone (73:72) za koju je Ante Tomić upisao osam poena i četiri skoka. Laboral Kutxa našeg trenera Velimira Perasovića pobijedila je Obradoiro sa 79:77, dok je Gran Canaria bila bolja od Valencije s 83:78.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo