FANTASTIČNA NOĆ U NBA LIGI: / Spursi sredili prvake, Kawhi Leonard zasjenio LeBrona Jamesa

Image
Foto: AFP, Thearon W. Henderson

U najnapetijoj utakmici koja je u subotu odigrana u NBA ligi San Antonio Spursi su nakon produžetka sa 118-115 pobijedili prvake Cleveland Cavalierse.

22.1.2017.
10:31
AFP, Thearon W. Henderson
VOYO logo

Kawhi Leonard je za pobjedu Spursa zabio 41 koš, LaMarcus Aldridge je dodao 16 uz 12 skokova. Leonard je zabio šest koševa u produžetku uključujući i zakucavanje kojim je zapečaćen rezultat 4,9 sekundi prije kraja.

Image
FANTASTIČNA VEČER HRVATSKE ZVIJEZDE: /

Netsi utrpali 143 koša, briljirao Bojan Bogdanović

Image
FANTASTIČNA VEČER HRVATSKE ZVIJEZDE: /

Netsi utrpali 143 koša, briljirao Bojan Bogdanović

James promašio tricu za pobjedu

Kod Cavsa najbolji su bili LeBron James i Kyrie Irving s po 29 pogodaka svaki. Cleveland je imao priliku izjednačiti u zadnjoj sekundi produžetka, ali je Kevin Love promašio tricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San Antonio je imao vodstvo od šest razlike nešto manje od tri minute prije kraja regularnog dijela, ali onda u zadnjih 2:47 minute nije zabio koša. James je utakmicu odveo u produžetak pogotkom 34,8 sekunde prije kraja. Nakon toga je prisilio Leonarda na promašaj, ali je propustio priliku za pobjedu kada je sam promašio tricu u zadnjoj sekundi regularnog dijela kod rezultata 107-107.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović 16 koševa

Brooklyn Nets Bojana Bogdanovića su izgubili od Charllotte Hornetsa 105-112, a on je u 28 minuta zabio 16 koševa i upisao tri skoka i tri asistencije. Charlotte su predvodili Ramon Sessions i Michael Kidd-Gilchrist s po 17 pogodaka svaki. To je treća uzastopna pobjeda Charlottea i deveta u zadnjih deset utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gubeći 98-97 nešto manje od tri i pol minute prije kraja, Charlotte radi seriju od 10-0 i stvara prednost od devet koševa. Netsi su uspjeli smanjiti zaostatak na pet koševa, ali dalje od toga nisu otišli. Najbolji strijelac Brooklyna bio je Brook Lopez koji je utakmicu završio s 24 pogotka uz pet skokova, četiri asistencije i dva bloka.

Poraz Šarićevih Sixersa

Philadelphia 76ersi su gostovali kod Atlanta Hawksa koji su ih svladali sa 110-93. Sixersi su uspjeli zabiti svega 39 koševa nakon poluvremena, a i obrana im je bila loša, tako da su Hawksi imali šut iz igre 49,5 posto. Hawkse je predvodio Paul Millsap s 22 pogotka i deset skokova, a Philadelphiju Ersan Ilyasova s 21 pogotkom. Učinak Darija Šarića je bio skroman, on je u 15 minuta zabio tri koša te upisao četiri skoka, jednu asistenciju i dvije ukradene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phoenix Sunsi Dragana Bendera su bili bolji sa 107-105 od New York Knicksa, a Carmelo Anthony je promašio šut u zadnjoj sekundi koji je mogao domaćima donijeti pobjedu. Courtney Lee je zakucao pet i pol minuta prije kraja i New York vodi s pet razlike. No nakon toga Devin Booker zabija sedam koševa u zadnje dvije minute za Phoenix koji šest sekundi prije kraja vodi sa 107-105. Knicksi imaju loptu, Anthony puca tricu i promašuje.

Booker je utakmicu završio s 26 pogodaka za Phoenix, Eric Bledsoe je ubacio 23. Bender je odigrao deset minuta i ugrabio samo jedan skok. Anthony je bio najučinkovitiji u redovima Knicksa s 31 pogotkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


NBA LIGA, REZULTATI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlotte Hornets - Brooklyn Nets 112-105 Atlanta Hawks - Philadelphia 76ers 110-93 New York Knicks - Phoenix Suns 105-107 Miami Heat - Milwaukee Bucks 109-97 Memphis Grizzlies - Houston Rockets 95-119 Cleveland Cavaliers - San Antonio Spurs 115-118 (produžetak) Denver Nuggets - Los Angeles Clippers 123-98 Utah Jazz - Indiana Pacers 109-100 Chicago Bulls - Sacramento Kings 102-99


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo