CISTO SAVRSENSTVO / Barcelona se opet klanja Hrvatu velemajstoru!

Sjajne sportske vijesti stizu iz Izraela. Ponajbolji hrvatski kosarkas Ante Tomic uz savrseni je ucinak predvodio je Barcelonu u pobjedi 89:71 protiv Maccabi Tel Aviva u susretu 10.

12.3.2015.
23:05
VOYO logo

Hrvatski centar je za 25 minuta zabio 16 koseva bez promasaja uz 12 skokova i sest asistencija. Tomic je iz igre gadao 4-4, a s linije slobodnih bacanja 8-8. Justin Doellman je dodao 13, a Juan Carlos Navarro, Tomas Satoransky i Deshaun Thomas po 11 koseva. Drugi hrvatski kosarkas u Barcinim redovima Mario Hezonja za 13 minuta je zabio sedam koseva uz dva skoka. Kod gostiju najefikasniji je bio Joe Alexander sa 16 koseva.

Pobjedu je ostvario i Real Madrid koji je slavio protiv Albe Berlin 93:62. Kod Reala najefikasniji su bili Jaycee Carroll sa 13 i Sergio Llull sa 12 koseva. Kod Albe je prvi strijelac bio Reggie Redding sa 14 koseva, dok je nas Marko Banic zabio pet koseva uz cetiri skoka. Leon Radosevic nije nastupio za njemacki sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dvoboju iz ove skupine Crvena zvezda je u Istanbulu razbila Galatasaray 91:68. Goste su do pobjede predvodili Jaka Blazic sa 19, te Boban Marjanovic i Charles Jenkins sa po 14 koseva. Kod Galatasaraya najefikasniji su bili Martynas Pocius sa 13, te Zoran Erceg s 11 koseva. Beogradski sastav je ovom pobjedom sacuvao minimalne izglede za prolaz u cetvrtfinale, dok je Galatasaray definitivni otpao.

U petak se jos sastaju Zalgiris i Panathinaikos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Real Madrid (9-1), na drugom mjestu je Barcelona (7-3), a Maccabi Tel Aviv je ostao treci (6-4). Slijede Panathinaikos (5-4), Alba Berlin (4-6), Zalgiris (3-6), Crvena zvezda (3-7) i Galatasaray (2-8).

U jedinom dvoboju skupini F skupine Niznji je pobijedio Laboral Kutxu 89:85 ostvarivsi trecu pobjedu, dok je Laboral ostao na cetiri pobjede. Ruski sastav su predvodili Trey Thompkins sa 22 i Gal Mekel sa 20 koseva, dok su kod Laborala najefikasniji bili Davis Bertans sa 21 i Fabien Causeur s 13 koseva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak se sastaju CSKA - Anadolu Efes, EA7 Milano - Unicaja Malaga, te Olympiacos - Fenerbahce.

Na ljestvici vodi Olympiakos (8-1), drugi je Fenerbahce (7-2), a treci CSKA Moskva (7-2). Na cetvrtoj poziciji je Anadou Efes (4-5), a zatim slijede Laboral Kutxa (4-6), Niznji (3-7), Unicaja Malaga (2-7) i EA7 Milano (2-7).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo