DRAMATIČNA UTAKMICA: / Jenisej tricom dvije sekunde prije kraja slavio protiv Cibone

Image

Košarkaši Cibone poraženi su od ruskog Jeniseja s 92:94 (32:28, 25:30, 12:13, 23:23) u vrlo neizvjesnoj prvoj utakmici četvrtfinala FIBA Europa kupa, odigranoj u srijedu u Krasnojarsku.

16.3.2016.
16:15
VOYO logo

Iako je u posljednje dvije minute ušla s četiri poena prednosti (85:81), zagrebačka momčad nije uspjela ostvariti pobjedu koja bi je dovela na korak do plasmana na završni turnir četiri najbolja kluba u premijernom izdanju FIBA Europa kupa.

U napetoj završnici prvo je Cibonin Amerikanac Florence pogodio tricu za 91:91 kad je ostalo 7.8 sekundu do isteka 40 minuta, da bi dvije sekunde prije kraja Delroy James pogodio tricu za pobjedu svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sjajna predstava Ante Žižića

Strijelce Cibone predvodio je mladi centar Ante Žižić s 28 koševa uz devet skokova. James Florence je ubacio 17, a Filip Krušlin 12 poena. Rusku je momčad s 29 koševa predvodio razigravač Tony Taylor, James je ubacio 20, a David Kennedy 15 koševa.

Druga utakmici u seriji na dvije pobjede na rasporedu je u srijedu, 23. ožujka, s početkom u 19 sati, u KC Dražen Petrović. Ciboni je potrebna pobjeda kako bi izborila treću, odlučujuću utakmicu u kojoj bi Jenisej ponovno bio domaćin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo