Novi Kukoč oduševio svijet i odjurio u noćni život

'Osjećaj je fantastičan, emocije su mi najbolje ikad. Zahvalio sam se suigračima za ovo finale. Pobjeda nam znači mnogo.

20.8.2012.
9:22
VOYO logo

Zlatna generacija hrvatske košarke nastavila je svoju dominaciju pod obručima. Nakon što su u kadetima bili zlatni, taj uspjeh su ponovili i na juniorskom Europskom prvenstvu. Litvancima u Vilniusu nije pomogao domaći teren i 7.000 navijača. Morali su Hrvatima na kraju stisnuti ruku i čestitati.

Dario Šarić je opet briljirao, učinak od 39 poena, 11 skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i dvije blokade sve govori. On je MVP turnira, najveća nada naše košarke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dario je nesumnjivo najbolji igrač u Europi u svom godištu, no bez pomoći ostalih ne bismo došli tako daleko. U medijima su dečki poput Brzoje, Mavre, Lebe, Mustapića, Žganeca, Marića, Gabrića neopravdano zapostavljeni. Šarić je naš najviši, ali i najkreativniji igrač. On je igrač kakav je hrvatskoj košarci nedostajao svih ovih godina, još od povlačenja Kukoča. Može raširiti reket, igrati leđima okrenut košu, kreator je velikog dijela naših akcija, ekstra klasa", poručio je u razgovoru za Večernji list hrvatski izbornik Jakša Vulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario je uživao, nakon što se nije baš naigrao u seniorskom dresu Zagreb CO protekle sezone, utakmice protiv vršnjaka su mu melem na ranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećaj je fantastičan, emocije su mi najbolje ikad. Zahvalio sam se suigračima za ovo finale. Pobjeda nam znači mnogo. Ovo je ogromno, za to smo trenirali i borili se svaki dan. Litva ima odličnu momčad, ali odigrali smo odlično u obrani i bili pametni u napadu", poručio je Šarić nakon dvoboja i objasnio gdje će proslaviti naslov: "Idemo u noćni život!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo