ČITAVA HRVATSKA GORI NAKON PORAZA: / 'Sramota, ovo je sramota. Hoćete li spavati mirno?!'

Image
Foto: AFP/PIXSELL

Hrvatska košarkaška reprezentacija doživjela je još jedan bolan poraz na velikom natjecanju.

11.9.2017.
8:21
AFP/PIXSELL
VOYO logo

Izabranici Ace Petrovića u nedjelju navečer u Istanbulu su doživjeli uvjerljivi poraz od Rusije 101-78 i tako već u osmini finala ispali s EuroBasketa. Hrvatska se još nekako držala u prvom poluvremenu protiv Rusa, ali je u nastavku doživjela potop i neslavno završila natjecanje na kojem je najavljivala medalju i na kojem je hrvatska javnost imala velika očekivanja od Bogdanovića, Šarića i društva.

PETROVIĆ NAKON POTOPA U ISTANBULU: ‘Ostajem li na klupi? Ne znam, kakva god odluka bila, nema problema’

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Russia's players celebrate after winning the FIBA Eurobasket 2017 men's round 16 basketball match between Croatia and Russia at Sinan Erdem Sport Arena in Istanbul on September 10, 2017. / AFP PHOTO / OZAN KOSE

[VIDEO] TEŽAK DEBAKL HRVATSKE: Rusi nas uništili. Bogdanović nije mogao sam, Šarić potpuno podbacio

Novo razočaranje košarkaša teško je palo i navijačima, koji su bijesni poslije neočekivano visokog poraza, a isti scenarij ponavlja se već 22 godine. Tim povodom, donosimo vam najzanimljivije komentare čitatelja Net.hr-a glede poraza Hrvatske od Rusije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa


"Još nije iskorijenjen taj oportunistički negativni mentalitet koji prije utakmice sa Španjolskom govori da nam ta utakmica nije bitna jer ionako 'kao' prolazimo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvar je u tome što nači dečki sve pripreme odrade na način da sve pobijede i onda kao da su time zadovoljni, pa na službenim natjecanjima uredno podbace kada krene nokaut faza. Lino Červar je recimo bio dobar strateg i taktičar, i kad je bilo loše je znao probuditi ekipu i unijeti im draž za natjecanje i dokazivanje tko je bolji. Nažalost, takvog trenera mi u košarci nemamo pa su nam i rezultati takvi, kad gledam koliko potencijala ima mali Bender, s tom visinom i kako se kreće, pa on će biti bolji igrač od braće Gasol za brže vrijeme nego su to oni postigli. Samo treba imati dobrog trenera, pa nisu i Šarić i Bogdanović obojica igrali pod paskom Željka Obradovića, pa taj čovjek je osvojio devet naslova klupskih prvaka Europe, imamo li mi možda trenera koji je to osvojio kao trener? Kad su vidjeli da u HR više ne mogu napredovati otišli su kod profesionalaca po temelje za NBA, a ovaj naš dragi stručni stožer ni to ne zna iskoristiti, tuđi trud i znanje. Kako bi onda dobio utakmicu kada se koplja lome..."

[VIDEO] RAZOČARANI ŠARIĆ POLUDIO I ODJURIO U SVLAČIONICU: ‘Čemu to pitanje?! Ma neću više razgovarati’

'Ovo je natjecanje na kojem se natječu skupine igrača, a ne pojedinci'

"Važno da se izbjegla Srbija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne kužim zašto svi krivite pojedinca kad nam očito danas nije bio dan. Čestitam Bogdanoviću, stvarno mi je gušt i uživam ga gledati, no ovo je natjecanje na kojem se natječu skupine igrača, a ne pojedinci. Stoga ne možete kriviti i upirati prste u ljude kojima je sigurno žao što nisu uspjeli, a vi koji osuđujete da ste bili tamo na njihovim mjestima, pa u gulag bi vas strpali Rusi. Ponosan sam na ovaj rezultat i uvijek se nadam da će biti bolje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slabi, tanki, šuplji, spori..."

"Nije kriv Šarić nego onaj debil koji ga uporno drži u igri. Ako dečku ne ide, vadi ga van. Ako nemaš koga uvesti umjesto njega, onda ti je reprezentacija loša i to je to".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Aco je uništio našu košarku, ali je podoban'

"Šteta... Kao i uvijek u zadnjih 20 godina nikako da uspijemo... Šteta, truda ima, ali nam nikako ne ide. Nažalost, izgleda da smo mi samo jedna prosječna europska momčad u dva najpopularnija sporta. Ostaju nam vaterpolo i rukomet."

"Petrović kaže nikad lakši skaut momčadi, sve govori i napuvanost i plitkost njegova znanja. Uništio je našu košarku, ali je podoban".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema tu vatre ni žara, kad se samo sjetim kako se ginulo za dres reprezentacije, svake ne samo košarkaške. Svako samo gleda kako to skinuti s one stvari.

"Hoćete li spavati mirno Ukiću, Tomasu, Bogdanoviću, Šariću, Žoriću? Jeste se ku*čili"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Aco bi izgubio ovu tekmu i da vodi reprezentaciju Španjolske, i to onu od prije 5-6 godina, ne ovu sada staru i izraubanu... Trebalo bi konačno shvatiti da je prošlo vrijeme da se živi na staroj i, da ne kažem, tuđoj slavi... Realno, mi trenere u HR nemamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Onima koji nisu htjeli igrati, nikad im više ne bi davao pozive'

"Onima koji nisu htjeli igrati, nikad, ali ama baš nikad im ne bi davao pozive".

"Ovo se zove pušiona, 20 razlike... i ne pucamo od talenta. Imamo, realno, dvojicu igrača, Šarića i Bogdanovića, samo njih treba zatvoriti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma sramota, nema nikakvog plana niti u napadu niti u obrani, uvijek 'mi ćemo ovo', 'mi ćemo ono', a ne zna se gdje smo gori... Treneri isto koma".

"Kao što rekoh prije par dana, Aco je trebao reći dečkima da je to pripremna utakmica. Pucamo od talenta, ali nula bodova od tehničkog kadra koji ne zna psihološki pripremiti utakmicu i onda gledamo mučenje s repkom koja nam objektivno treba poslužiti kao trening".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To nam i treba jer se unaprijed hvalimo da smo sila u svemu'

"A po ne znam koji put smo navodno bili kandidati za jednu od medalja!!! To je naš mentalitet".

"Mogu pojedinci se*uckat što ih volja, ali dečkima i Aci se nema što prigovoriti... Šut nije išao nikog osim donekle Bogdanovića, mada i njega ne kao obično. Niti za tri, ni sa slobodnih bacanja, ni sa dvojke... Je*i ga, tako dođe dan... Nitko ne može reći da se nisu trudili i da se nisu borili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nam i treba jer se unaprijed hvalimo da smo sila u svemu, ali vide se na kraju kukavice ."

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Croatia's guard Bojan Bogdanovic (R) vies for the ball with Russia's guard Dmitrii Kulagin (L) during the FIBA Eurobasket 2017 men's round 16 basketball match between Croatia and Russia at the Sinan Erdem Sport Arena in Istanbul on September 10, 2017. / AFP PHOTO / OZAN KOSE

"Danima se najavljivala medalja. Ja sam se na to smijao... Kakva medaljaaaaa???

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Šariću, ti si mali igrač za male stvari'

"Hrvatska svjetska košarka je propala nakon odlaska Dražena, i to potpuno u provaliju. Čak više nitko je ni ne prati."

"Šarić lani protiv Srba najlošiji, kao i večeras. Ti si mali igrač za male stvari, daleko si ti od pokojnog Dražena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema nama košarkaške medalje otkad su nestali majstori poput Kindžeta, Ćosića, Dražena."

"Sramota! Da su se barem borili, onda svaka čast, ali ovo je sramota!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Realnost, daleko smo mi od medalje".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo