OGLAS

CIRKUS NAKON DEBAKLA: / Izbornik Skelin i Krušlin nisu znali da su mikrofoni uključeni! 'Zašto smo us*ani?'

Image
Foto: Screenshot

Zanimljiva situacija dogodila se jučer nakon debakla Hrvatske od Nizozemske u gostima u prvoj utakmici kvalifikacija za odlazak na SP 2019. godine.

25.11.2017.
8:53
Screenshot
VOYO logo

Naime, na presici nakon utakmice, točnije prije nego što je presica počela, hrvatski izbornik Ivica Skelin i kapetan Filip Krušlin malo su se zeznuli.

DEBAKL HRVATSKE U NIZOZEMSKOJ: Izabranici Ivice Skelina osramotili se protiv košarkaškog liliputanca

Sjedili su za stolom, a izbornik je na miru htio popričati s kapetanom, da vidi što se to dogodilo na terenu. Oboje nisu znali da su mikrofoni uključeni. I onda se dogodilo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igramo svi pod stresom, koji stres? Zašto je to tako? Zašto? Zašto? Zašto smo usrani? Jesam li ja tome kriv?!", ponavljao je Skelin, dok je zbunjeni Krušlin pokušavao pronaći pravi odgovor.

Nakon toga je izbornik Skelin upitao svog košarkaša da je li on tome kriv? Krušlin mu je odgovorio da nije. Nakon toga, Skelin je nastavio u istim "ritmu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto smo us*ani?

Je*iga, misliš Nizozemska ovo, ono... Upali smo u zamku. Da smo igrali protiv Italije... Mislim da će drugačije biti protiv Italije. ", odgovorio je Krušlin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ovaj zanimljiv razgovor prekinula je glasnogovornica HKS-a Andrea Hitner koja im je prišla i upozorila ih da se sve čuje.

Izbornik i Filip Krušlin nastavili su razgovor, ali oborenih mikrofona. Nakon intervencije ljudi iz HKS-a, Fiba je naknadno izbrisala video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo