CEDEVITA ŽELI ZADRŽATI IZGLEDE ZA DRUGI KRUG: / 'Moramo pobijediti Andorru'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Košarkaši Cedevite u srijedu (20.30 sati) u Domu sportova dočekuju MoraBanc Andorru u utakmici 3.

24.10.2017.
12:21
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Momčad koja igra u španjolskoj ACB ligi na jednak je način, porazima od Torina i ruskog Uniks Kazanja, započela natjecanje u Eurokupu, ali to ne znači da će momčad Jure Zdovca moći opušteno ući u ovaj dvoboj.

"Igramo protiv ekipe koja je izuzetno napadački usmjerena, imaju puno stranaca i igraju brzu i napadačku košarku. Opet ćemo se morati posvetiti obrani. Ako ćemo igrati dobru obranu i pametno u napadu, imamo velike šanse da pobijedimo. Moramo pobijediti tu utakmicu", izjavio je trener Cedevite Jure Zdovc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CRVENA ZVEZDA PALA U ZAGERBU: Cedevita srušila Beograđane u napetoj završnici

Među igračima Andorre je i bivši igrač Cedevite John Shurna, tu je i europski prvak sa Slovenijom Jaka Blažič pa Oliver Stević i Vladimir Janković, Čeh David Jelinek...

"Imaju puno stranaca. To je međunarodna momčad s dosta talenta u napadu i imaju kvalitetu", rekao je Zdovc koji ne misli da bi poraz izbacio Cedevitu iz utrke za pozicije koje vode u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Euroliga je prije imala ovakav sistem sa šest ekipa i bilo je puno ekipa koje su startale lošije s tri poraza pa su poslije bez problema išle dalje. Ipak je to puno utakmica, ali sigurno da će se puno lakše disati ako pobijedimo", zaključio je slovenski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo