BRUTALNA OSVETA REKORDNO DOBRIH WARRIORSA: / Love poludio u prvoj četvrtini, LeBronov triple-double

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Los Angeles Lakersi tek su jedna od dvije momčadi koja je Golden State Warriorsima u dosadašnjem dijelu sezone nanijela poraz.

24.11.2016.
8:43
Profimedia
VOYO logo

Iza pobjede izražene rezultatom 149-106 protiv momčadi koju vodi njihov nekadašnji pomoćni trener Luke Walton krije se lepršava igra građena na 47 asistencija, što je brojka kakvu ovaj klub ne pamti već više od 35 godina (protiv Denvera su ih 1981. imali 46). Krije se i velikih 80 poena do poluvremena utakmice u kojoj kao da su šuterski trening imali Stephen Curry (31 poen, sedam trica, devet asistencija), Kevin Durant (28 koševa) i Klay Thompson (26 poena). U redovima Lakersa po 16 su ubacili Ingram, Clarkson i Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love rekordno dobar

Nemilosrdni su bili i aktualni prvaci Cleveland Cavaliersi koji su slavili protiv Portland Trail Blazersa 137-125 uz nevjerojatne učinke svojih zvijezda.

Do desete pobjede u dvanaestoj utakmici sezone branitelji naslova došli su na krilima Kevina Lovea koji je ubacio 40 poena (osam skokova), od čega nevjerojatnih 34 u prvoj četvrtini utakmice koju je otvorio pogodivši uvodnih šest pokušaja, od čega pet trica. U prvih dvanaest minuta igre gađao je 11-14, od čega 8-10 za tricu i sa 34 ubačena koša postavio rekordno dobro ostvarenje u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta kada je u pitanju otvarajuća četvrtina utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekord po broju poena u jednoj četvrtini i dalje je vlasništvo Klaya Thompsona koji je prošle godine, u trećoj četvrtini jednog susreta, ubacio 37.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Lovea su Cavsi itekako mogli računati na LeBrona Jamesa koji je stigao do 44. triple-double učinka u karijeri okončavši ogled sa 31 košem, deset skokova i 13 asistencija. Kyrie Irving je dodao 20 poena, dok s druge strane svakako treba spomenuti Damiana Lillarda koji je ubacio 40 uz sedam skokova i jedanaest asistencija za poraženu momčad.

Bogdanović jedini vrijedan spomena

Hrvatski košarkaši bili su tek prolaznici kroz sinoćnje utakmice, a konstatacija se ne odnosni tek na Bojana Bogdanovića. Malo je to značilo njegovim Brooklyn Netsima koji su upisali deveti poraz u 13. Utakmici sezone, ovaj put protiv Boston Celticsa. Bogdanović je za 28 minuta stavio 14 poena i imao osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragan Bender je ubacio tri poena za 13 minuta u pobjedi Phoenixa protiv Orlanda za koje su nastupili Damjan Rudež i Mario Hezonja. Rudež je u osam minuta upisao skok i osvojenu loptu, a Hezonja za četiri minute jedan poen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije blistao niti Dario Šarić čija je Philadelphia izgubila protiv Memphisa nakon dva produžetka. Za 22 minute je uz 1-6 iz igre stigo ubaciti tek tri poena, a imao je i pet skokova i dvije asistencije.

Kawhi Leonard je ubacio 30 u pobjedi San Antonio Spursa kod Charlotte Hornetsa koji su najviše dobili od Kembe Walkera (26 poena, devet skokova, sedam asistencija), a omjerom najbolja momčad lige LA Clippersi lako se obračunala protiv omjerom najslabijih Dallas Mavericksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz 45 poena i deset skokova Anthonyja Davisa New Orleans je bio bolji od Minnesote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAB liga, rezutati:

Charlotte Hornets - San Antonio Spurs 114-119

Cleveland Cavaliers - Portland Trail Blazers 137-125

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana Pacers - Atlanta Hawks 85-96

Orlando Magic - Phoenix Suns 87-92

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia 76ers - Memphis Grizzlies 99-104 (2 produžetka)

Brooklyn Nets - Boston Celtics 92-111

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detroit Pistons - Miami Heat 107-84

Houston Rockets - Toronto Raptors 102-115

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas Mavericks - LA Clippers 104-124

Utah Jazz - Denver Nuggets 108-83

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New Orleans Pelicans - Minnesota Timberwolves 117-96

Golden State Warriors - LA Lakers 149-106

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sacramento Kings - Oklahoma City Thunder 116-101

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo