BRUTALNA OSVETA: / LeBron James i društvo ponizili prvake

Image

Jednako nemoćno kao što su Cavaliersi izgledali u prvim dvjema utakmicama finala NBA lige izgledali su i branitelji naslova Golden State Warriorsi u ogledu igranom u noći na četvrtak u Clevelandu.

9.6.2016.
8:06
VOYO logo

"Napokon smo zaigrali onako kako znamo i do pobjede stigli momčadskom igrom", kazao je najbolji igrač sastava LeBron James koji je svojom energijom 'zapalio' više od 20,000 posjetitelja u Quicken Loans Areni, ali i ono važnije - svoje suigrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učinkom od 32 poena, jedanaest uhvaćenih lopti i šest asistencija James je vukao momčad do pobjede, pri čemu je imao sjajnu pomoć u Kyrieu Irvingu koji je dodao 30 uz osam asistencija, J.R. Smithu, strijelcu 20 koševa i Tristanu Thompsonu koji je uz 14 poena ostvario i trinaest skokova. Kevin Love nije nastupio, a kako je sve izgledalo nije niti trebao.

Zaustavljeni Curry i Thompson

Warriorsi u ovoj utakmici nisu bili niti malo nalik sastavu koji brani naslov prvaka u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, niti kolektivu koji je u osnovnom dijelu sezone ostvario omjer pobjeda i poraza 73-9, a u doigravanju nadoknadio 1-3 u seriji protiv Oklahoma City Thundera. Njihov najbolji igrač Stephen Curry zaustavljen je na samo dva koša u prvom poluvremenu i 19 ukupno, Klay Thompson se ispromašivao iza crte za tri poena (1-7), a jedini koji zaslužuje pohvalu za napravljeno jest Harrison Barnes s 18 poena i osam uhvaćenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrta utakmica serije igra se ponovno u Clevelandu u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA doigravanje, finale:

Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors 120:90

(Golden State vodi u seriji 2:1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo