Junaci dana: Hrvat i Bosanac srusili najbolju momcad na svijetu

Protekle noci u NBA ligi je odigrano deset utakmica, a junaci dana bili su Mostarci - Bojan Bogdanovic i Mirza Teletovic, dvojac koji je odveo Brooklyn Netse do pobjede nad San Antonio Spursima.

4.12.2014.
9:25
VOYO logo

Prvaci su pali u New Yorku, Mirza i Bojan su zaustavili njihov niz od osam uzastopnih pobjeda. Teletovic im je u neizvjesnoj utakmici (95:93 nakon produzetka) utrpao 26 poena, a Bogdanovic je zabio 14 koseva, uz osam skokova.

Nas reprezentativac je imao i sto je iznimno bitno +16 statistiku, tocnije dok je on bio na parketu, Netsi su deklasirali prvake. No, to nije bilo dovoljno, jer bez Bojana na parketu su domacini ispustili 14 poena prednosti u posljednjih pet minuta i utakmica je otisla u produzetak, gdje su Netsi ipak nadigrali prvake. Zanimljivo, bila je to utakmica s najvise igraca rodenih van SAD-a, njih ukupno 15 u sluzbenom zapisniku. Spursi ih imaju devet, Netsi sest...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/RFKo9xnN2H8

Veliko olaksanje stiglo je i u 'grad bratske ljubavi'. Philadelphia 76ersi su izbjegli najgori start u povijesti lige. Nakon 17 pobjeda, stigla je i prva pobjeda. S 85:77 nadigrali su Minnesotu i tako u posljednji cas spasili se povijesne bruke. Netsi su prije pet sezona startali s katastrofalnih 0-18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada momcad je u totalnom remontu, za par godina bit ce konkurentni, ali zasad su kanta za napucavanje i zato ce svaka pobjeda biti veliko slavlje za 76erse koje ce pojacati i Dario Saric.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo