BRANITELJI NASLOVA MOGU I BEZ NOSITELJA: / Prvaci slavili kod Minnesote unatoč izostanku svoje zvijezde

Image
Image
15.2.2017.
8:37
VOYO logo

Bez pomoći Kevina Lovea, koji će pauzirati šest tjedana nakon operacije lijevog koljena, aktualni prvaci slavili su gostujuću pobjedu kod Minnesota Timberwolvesa, a bilo je 116-108. Velik dio posla očekivano je na sebe preuzeo LeBron James koji je učinkom od 25 poena, osam skokova i 14 asistencija predvodio Cavse do 38. ovosezonskog slavlja u 54. utakmici sezone. Za vodeću momčad Istočne konferencije 25 poena je ubacio i Kyrie Irving, čemu je pridodao i sedam asistencija, a svakako treba spomenuti i odličnu ulogu veterana Channinga Fryea koji je zamijenio ozlijeđenog Lovea. Najbolju utakmicu sezone Frye je zaključio s 21 ubačenim košem i deset uhvaćenih lopti. Prvake je najbolje napadao Andrew Wiggins (41 koš).

Gostujuću pobjedu, četvrtu uzastopnu, upisali su i košarkaši Sacramento Kingsa koji su u Staples centru svladali Los Angeles Lakerse 97-96 uz odličnu partiju DeMarcusa Cousinsa (40 poena, 12 skokova, osam asistencija). Ivica Zubac je za Lakerse odigrao deset minuta. Promašio je jedini pokušaj iz igre i uhvatio četiri lopte pod obručima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chicago Bullsi bili su jedini koji su obranili svoj parket. U United centru je gostovala momčad Toronto Raptorsa koju je domaćin svladao rezultatom 105-94 što je ujedno bila i jedanaesta uzastopna pobjeda Bullsa u njihovim sučeljavanjima, odnosno čikaška momčad od njih nije izgubila od 31. prosinca 2013. godine. Da tako i ostane, unatoč izostancima Wadea i Mirotića, pobrinuli su se Doug McDermott (20 poena, pet skokova) i Jimmy Butler (19 koševa, 12 asistencija). Najbolji u redovima poražene momčadi bio je Kyle Lowry (22 poena).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Chicago Bulls - Toronto Raptors 105-94

Minnesota Timberwolves - Cleveland Cavaliers 108-116

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Lakers - Sacramento Kings 96-97

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo