BOGDANOVIĆ NAMJESTIO RUKU: / Vođa hrvatske reprezentacije iskoristio minutažu na najbolji način

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Do početka nove NBA sezone preostalo je šest dana, a u sinoćnjim utakmicama predsezone svoje su minute zabilježili i naši reprezentativci.

11.10.2017.
9:10
AFP
VOYO logo

JEDNO OD NAJLUĐIH ZAKUCAVANJA POSLJEDNJIH GODINA: Loptu je držao skoro metar iznad obruča

Image
JEDNO OD NAJLUĐIH ZAKUCAVANJA POSLJEDNJIH GODINA: /

Loptu je držao skoro metar iznad obruča

Indiana Pacersi igrali su protiv izraelskog Maccabija, a Bojan Bogdanović odigrao je gotovo pravu, 'sezonsku' utakmicu pošto je na terenu proveo 34 minute. Za to je vrijeme ubacio 13 poena (45,5% šuta) i dodao tri skoka i četiri asistencije. Indiana je nadigrala Izraelce sa 108-89.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliersi izgubili su od Chicago Bullsa sa 108-94, a Ante Žižić odigrao je samo pet minuta i zabilježio je jedan skok. Ovu utakmicu odigrao je i Lebron James koji je bio i najbolji strijelac Cavaliersa sa 17 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonjin Orlando pobijedio je San Antonio Spurse sa 103-98, a naš igrač odigrao je 27 minuta u kojima je ubacio 4 poena te dodao sedam skokova i tri asistencije. Šut ga baš i nije služio pošto je iz igre gađao samo 28,6%. Damjan Rudež nije dobio priliku na ovoj utakmici.

Ivica Zubac dobio je osam minuta u porazu njegovih Lakersa od Utah Jazza 105-99. Uspio je upisati dva poena i dva skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo i kako je Oklahoma sa 96-86 pobijedila Denver Nuggetse, a vrijedi istaknuti trojac Thundersa koji je sinoć bio poprilično raspucan. Paul George ubacio je 19 poena uz šut 7-19, Carmelo Anthony zabilježio je 16 poena, a iz igre je gađao 7-17. Starosjedioc Oklahome, Russell Westbrook ubacio je 20 poena, a i bio je najbolji strijelac momčadi pošto je iz igre gađao 9-13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo