BENDEROVA UTAKMICA KARIJERE ZA SUNSE: / Tricama uništio protivnike, a jednog je i brutalno blokirao

Image
Foto: Screenshot

Phoenix Sunsu u gostima su pobijedili Minnesota Timberwolvese 108-106, a naš Dragan Bender bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf

17.12.2017.
10:27
Screenshot
VOYO logo

Hrvat je odigrao utakmicu karijere ubacivši za sebe rekordnih 17 poena uz odličan šut iz igre (6/10), dok je za tri poena gađao 5/8. Na to je dodao i dva skoka te po jednu asistenciju, ukradenu loptu i blokadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog slomljenog nosa igra s maskom za lice na koju se dosta žalio u posljednje vrijeme, ali je sada dokazao da i s njom možete pružati fantastične partije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Sunsa proglasili su Bendera (20) igračem utakmice, a pobjeda Phoenixa sama je po sebi iznenađenje jer su pobijedili momčad koja ima mnogo bolji omjer pobjeda i poraza od njih (17-13, a Sunsi 10-21).

Upisao je jednu blokadu, ali ona je bila uistinu brutalna. Dieng je uhvatio jednu loptu i krenuo na polaganje, ali Bender se nadvio nad njim i odlično blokirao njegov pokušaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Sunse je dobru utakmicu odigrao i Troy Daniels koji je također ubacio 17 koševa, a kod Minnesote se istanuo Towns s 28 koševa i 11 skokova dok je Gibson dodao 18 poena uz 10 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo