ACO PETROVIĆ SIGURAN: / 'Srbija je navijala protiv nas, htjeli su igrati s Litvom...'

Image

Hrvatska košarkaška reprezentacija igrat će među posljednjih osam na olimpijskom turniru u Riju, a u borbu za polufinale s druge strane centra stajat će izabrana vrsta Srbije.

16.8.2016.
9:13
VOYO logo

Već i prije ogleda protiv Litve bilo je znano da je Hrvatska izborila četvrtfinale turnira, no ishod susreta protiv reprezentacije koje je hrvatske košarkaše pobijedila u posljednjih sedam službenih dvoboja diktirao je daljnju poziciju u ždrijebu. Poraz od Litve vodio je na reprezentaciju SAD-a, prve favorite turnira, pobjeda na Srbiju. Izbornik Aleksandar Petrović i njegovi igrači slavili su 90-81 uspjeh, a sam strateg hrvatske izabrane vrste prokomentirao je ono što se dogodilo i najavio nadolazeći susret.

FENOMENALAN USPJEH KOŠARKAŠA: Hrvatska pobijedila Litvu, u četvrtfinalu igra protiv Srbije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKI KOŠARKAŠI: ‘Napravili smo čudo, nitko nas nije očekivao u četvrtfinalu! Srbija? Bit će nam gušt igrati protiv njih’

"Krenut ću od nečeg što se događa zadnjih 35 dana. Ova je reprezentacija je pobijedila prvog, drugog i trećeg nositelja medalja s posljednjeg prvenstva Europe. To sve govori o ovoj momčadi. Prezadovoljan sam. Izbjegavajući Amerikance, naletjeli smo na Srbe. Odavno naša košarka nije bila blizu zoni medalja kao na ovom turniru. Imamo dovoljno vremena da se spremimo", prenosi 24sata.hr Petrovićeve riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo s njima, oni su bili bez Teodosića, mi bez Hezonje. Predobro se znamo, oni su večeras navijali za Litvu jer smatraju da su im oni lakši protivnik. Ne zanima nas tko je idući, samo da nisu Amerikanci. Mi smo dva i pol mjeseca zapeti kao puške, treniramo sjajno, ponašamo se sjajno", dodao je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo