DRAGI SLAVENE

‘KOŠARICA’ BILIĆU: “Drag si mi, ali želim kući”

Želja Slavena Bilića ipak se nije ostvarila, Stewart Downing napustio je West Ham i u novoj sezoni igrat će za svoj matični klub Middlesbrough s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor.

Engleski drugoligaš, koji je na kraju prošle sezone poražen u finalu kvalifikacija za Premier ligu, za Downingov će povratak platiti fiksnih 5,5 milijuna funti odštete. West Ham može zaraditi dodatnih 1,5 milijun funti uspije li se ‘Boro’ vratiti u elitni razred engleskog nogometa.

“Računao sam na njega”

“Naravno da ga cijenim i da sam ga želio zadržati. Nagovarao sam ga da ostane, jer se radi o kvalitetnom domaćem igraču, a takve nije lako naći. Znam ga još iz engleske reprezentacije, a odigrao je briljantno i prvi dio prošle sezone. Računao sam na njega”, izjavio je West Hamov menadžer i bivši hrvatski izbornik.

“U razgovoru mi je rekao da sam mu drag, ali se želi vratiti kući. Možda smo ga mogli zaustaviti, ali želio je otići”, dodao je Bilić.

West Ham je jedva izbjegao blamažu u 2. pretkolu Europske lige. Protiv nejake malteške Birkirkare “čekićari” su postigli gol u 90. minuti utakmice na Upton Parku.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr