KORAK DO ISPUNJENJA SNA: / Britanci naslov čekaju već 79 godina!

Image

Teniska reprezentacija Velike Britanije stigla je nadomak osvajanja Davis Cupa nakon što je nakon subotenje igre parova povela sa 2-1 protiv Belgije u finalu koji se igra u Gentu.

28.11.2015.
18:41
VOYO logo

Drugi bod Velikoj Britaniji osigurala su braća Andy i Jamie Murray koji su svladali Stevea Darcisa i Davida Goffina sa 6-4, 4-6, 6-3, 6-2. Britancima za 10. naslov u najjačem momčadskom teniskom natjecanju, a prvi nakon 1936. godine, nedostaje još jedan bod u dva nedjeljna pojedinačna dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi bi na teren u nedjelju trebali izaći prvi igrači obje reprezentacije David Goffin i Andy Murray, a u slučaju Murrayeve pobjede drugi igrač svijeta će ostvariti veliki podvig, jer bi u tom slučaju pobijedio u svih 12 ovogodišnjih "živih" mečeva svoje reprezentacije i tako praktički sam donio naslov svojoj zemlji. Murray je pobijedio u svih sedam dosada odigranih pojedinačnih mečeva, te u sve četiri igre parova u kojoj nastupa s bratom Jamiem.

Ukoliko Goffin uspije pobijediti Murraya i poravnati na 2-2 o pobjedniku ovogodišnjeg Davis Cupa odlučivao bi peti susret u kojemu bi se, kako sada stvari stoje, trebali igrati Ruben Bemelmans za Belgiju i Kyle Edmund za Veliku Britaniju. Belgija dosada niti jednom nije osvojila Davis Cup. BELGIJA - VELIKA BRITANIJA 1-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petak:

David Goffin - Kyle Edmund 3-6, 1-6, 6-2, 6-1, 6-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruben Bemelmans - Andy Murray 3-6, 2-6, 5-7

Subota:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Steve Darcis/David Goffin - Andy Murray/Jamie Murray 4-6, 6-4, 3-6, 2-6

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo