PET LAKIH KOMADA: / Modrić je asistencijom prekinuo Ronaldovu krizu, a onda je krenuo šou...

Image
Foto: AFP

Cristiano Ronaldo konačno je, blago rečeno, "otresao prašinu" s kopački. U 3. kolu, na gostovanju madridskog Reala protiv Espanyola, Portugalac je zabio svoje prve golove u sezoni.

12.9.2015.
16:30
AFP
VOYO logo

Najbolji igrač madridskog kluba u 7. minuti sjajno je uštopao preciznu loptu koju mu je sa svoje polovice igrališta "teledirigirano" poslao Luka Modrić. Nakon toga bilo je lako svladati suparničkog vratara. Znamo zašto Ronaldo toliko voli hrvatskog veznjaka, jer ga nesebično "hrani" loptama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hat-trick za 20 minuta, srušio Raulov rekord

Otvorilo se nakon toga Cristianu Ronaldu, uvijek željnom golova. Drugi pogodak uslijedio je u 17. minuti. Iskoristio je udarac s bijele točke. A nakon samo 20 minuta igre, briljantni Portugalac postigao je hat-trick! Ovaj put je iskoristio ubačenu loptu Garetha Balea s lijeve strane i iz blizine matirao Paua Lopeza. Kriza je za Ronalda definitivno prošlost...

Nastavio je Portugalac u 2. poluvremenu u istom stilu, zatresao je mrežu u 61. i 81. minuti. Za Real je u Primeri postigao čak 230 golova, prestigao Raula i tako postao rekorder kraljevskog kluba u tom natjecanju. Ronaldu je 230 golova zabio u samo 204 utakmice, dok je Raul Gonzalez svojih 228 golova zabio u 2,5 puta više utakmica, točno 550.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić u 56. minuti zamijenio Modrića

Inače, Mateo Kovačić započeo je utakmicu na klupi, a trener Reala Rafael Benitez napravio je jednu neočekivanu izmjenu u prvih 11. Zaigrao je Casemiro, a Toni Kroos preselio među rezervne igrače. U 56. minuti Kovačić je zamijenio Modrića, nije bilo potrebe da se Luka više umara u utakmici koja je već bila odlučena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo