Klub za koji navija igra nikad gore, ali klinac će zauvijek pamtiti ovaj dan

Image
Foto: Twitter

Montreal Canadiensi nalaze se u crnoj rupi. Momčad koja je pucala na naslov prvaka u zadnje 24 utakmice upisala je čak 19 poraza. Najgori je to niz Habsa u posljednjih 75 godina.

27.1.2016.
12:13
Twitter
VOYO logo

Zadnje dvije utakmice izgubili su 5-2 od Columbusa, uvjerljivo najgore momčadi lige i pitanje je koliko još strpljenja imaju vlasnici kluba prije nego što otpuste trenera i generalnog menadžera. Najtrofejnija NHL momčad ne može se sastaviti na ledu otkako im se ozlijedio prvi golman Carey Price.

Samo za usporedbu, na početku sezone s Priceom je bilo sve savršeno. Krenuli su s devet uzastopnih pobjeda i činilo se da Montreal konačno ima sve posloženo. No, još jednom se pokazalo koliko je bitan vratar u hokeju i svi suparnici samo šamaraju Canadiense.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/iiUqK7EdTX7

Navijači su očajni, ali barem jedan se nakon šamaranja od Columbusa vratio kući neopisivo sretan. Napadač Dale Wiese uočio je dva klinca uz samu bandu kraj leda. Uzeo je jednu pločicu i bacio im preko ograde. Iskrenom veselju djeteta nije bilo kraja. Koju sekundu kasnije klinac je doživio novo iznenađenje. Doduše, malo neugodnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se zaljubljeno divio hokejaškoj pločici, Brendan Gallagher je udario palicom po pleksiglasu i preplašio klinca. Reakcija malca je također bila odlična, a kolege s CBS-a su klinca proglasili 'navijačem godine'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike