ZASTRAŠUJUĆE: / Spektakularno ga nokautirao i nanio mu po život opasne ozljede

Image
Foto: Screenshot: You Tube

MMA borac Michael Page ovoga je vikenda spektakularno nokautirao Evangelistu Santosa na Bellatoru 158 i nanio teške i po život opasne ozljede bivšem suprugu MMA borkinje Cristiane 'Cyborg' Justino.

18.7.2016.
9:13
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Još se priča o letećem koljenu Michaela Pagea, a pogotovo o ozljedi glave koju je zadobio Brazilac. Naime, Santos je doživio tešku frakturu lubanje te je trenutačno u bolnici u Londonu. Za sada ga nisu odlučili operirati, ali do operacije može doći ako mozak bude nastavio oticati. I toga se svi boje. Bivša supruga Santosa Cristiane "Cyborg" Justino javila se putem Instagrama i objasnila zdravstveno stanje svoga bivšeg supruga.

Još ga nisu operirali

"Molite za mojeg muža. Svi ste vjerojatno gledali borbu. On je sad u Londonu u bolnici i još se ne zna kad će moći letjeti i vratiti se kući. Još uvijek ga nisu operirali i liječnici su zabrinuti za njegovo oticanje mozga. Hvala ti Bože što si ga čuvao", napisala je na društvenim mrežama Cristiane "Cyborg" Justine i pozvala sve navijače da mu pomognu i mole za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOKAUT KOJI SE PAMTI: Ušao u kavez i demolirao MMA legendu koja je nakon tog poraza potpuno potonula

Organizacija slobodne borbe Bellator pokrit će troškove bolničkog liječenja, no ‘Cyborg’ Santos će za sada jedno vrijeme biti izvan pogona i neće moći ništa raditi. Zbog toga je pokrenuto prikupljanje novaca za njegov oporavak. O kakvoj je ozljedi riječ može se vidjeti i na rendgenskoj snimci koja se pojavila na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo