ON JE TOTALNI FANATIK: / Za Mirka nema odmora niti mirovine! Cro Cop i dalje ruši protivnike kao od šale

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Iako je u mirovini, legendarni Mirko Filipović (42) jednostavno ne može bez treninga.

1.6.2017.
19:26
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Često je Mirko u svojim intervjuima i objavama na Facebooku isticao koliko ne može bez sporta. Svakodnevni treninzi njegova su uobičajena rutina. On to ne preskače. Pa makar i da se malo "razgiba".

FILIPOVIĆEV NOVI VIDEO POSTAO HIT: ‘Satoshi nakon samo pet tjedana naučio hrvatski jezik’

Mirko je totalni fanatik

Totalni je fanatik. Dobro, sad ne više koliko je bio prije. Ali, sport je njemu doručak, ručak i večera. Još kad je bio mali, kad je imao 11 godina, zamolio je tatu da mu napravi utege da može viježbati. S dvanaest godina, već je naveliko radio zgibove i druge vježbe s vlastitom težinom. U to vrijeme volio je i trčati i u atletskim utrkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Tako je, u biti, i sve počelo. A ostalo je povijest. Ako pretresamo karijeru ponajvećeg spartanca u hrvatskom sportu koja se sastoji od čak 83 profesionalne borbe, što u kikboksu, što u slobodnoj borbi i 56 okršaja u amaterskom boksu, onda i sami možemo uvidjeti o kakvom se borcu radi(lo). A da ne spominjemo trijumf i nastupe u Prideu, kao i karijeru poslije u UFC-u (nokautiranje Gonzage), K1, Rizinu....

‘DRŽI SE LEGENDO, VOLI TE TVOJ

Satoshi Ishii trenira s Cro Copom

Sad kad je u mirovini, Mirko i dalje trenira sa Satoshijem Ishiijem koji je došao na poduku u Zagreb kod legendarnog borca i svog bivšeg protivnika. Inače, Satoshi Ishii veliki je prijatelj legendarnog hrvatskog borca koji se u privatnoj dvorani Mirka Filipovića priprema za svoju sljedeću borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj “japanski samuraj” dva puta se borio protiv Mirka. Bilo je to 2014. godine i oba je puta izgubio. Cro Cop je u tim borbama bio dominantniji. Sad je odlučio potražiti pomoć od Hrvata. Filipović je na svom Facebook profilu objavio kratki video "razgibavanja" sa Ishiijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rušenje i parter za zagrijavanje

Vježbali su rušenja i parter. Prvo je Japanac srušio Mirka i onda ga matirao zahvatom na ruku, a nakon toga je hrvatski gladijator vratio svojem prijatelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primio ga je iza za vrat, kratko su se udarali koljenima, a onda je otvorio rukama desnu stranu Japanca i dva puta ga udario koljenom. Nakon toga ga je primio u hrvački zahvat i atraktivno prebacio. Inače, radi se o osnovnom zahvatu rušenja u hrvanju.

Na kraju je "polugom" natjerao svog sparing partnera da tapka. Njihov sparing možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo