FJODOR SE SPRDAO S ALEXANDEROM: / Pogledajte sparing ozbiljno posvađane braće Jemeljanenko

Image
Foto: Screenshot
2.11.2017.
16:46
Screenshot
VOYO logo

Kao što smo već pisali, Fjodor i Alexander više nisu u dobrim odnosima. Toliko da svoje razmirice rješavaju međusobnim optužbama i uvredama putem medija. Nakon što je Alexander u nekoliko navrata uputio kritike Fjodoru i ljudima koji ga okružuju.

Alexander se okrenuo Ramzanu Kadyrovu

Razlog njihovom lošem odnosu je to što se Alexandar nakon izlaska iz zatvora, okrenuo Ramzanu Kadyrovu i njegovoj MMA promociji. Fjodoru je to zasmetalo, pa se svom bratu javio otvorenim pismom koje je bilo podosta dugo i u njemu se spominju neki ljudi o kojima ne znamo apsolutno ništa i koji se više tiču privatnih stvari između dva brata, a Fjodor je odlučio stati u obranu svog dugogodišnjeg menadžera i prijatelja te vlasnika M-1 promocije, Vadima Finkelsteina, za kojeg je Alexander izjavio kako mu nikad nije pružao pravu podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa je tako “Posljednji imperator” napisao kako kritiziranje Vadima nema apsolutno nikakvog temelja, a dotaknuo se i Alexanderove borbe protiv Mirka Filipovića, koju je Rus izgubio brutalnim high-kickom Hrvata. Više o tome možete pročitati – OVDJE.

Mirkovo ime povlači se u svađi dva brata

Naravno, jedno povlači drugo. Nije se dugo čekalo na odgovor Alexandera koji je u intervjuu za ruski portal Sovsport.ru portal istaknuo kako nije iznenađen reakcijom svog brata Fjodora. Upravo suprotno… Alexander je kazao kako je, u biti, zadovoljan reakcijom svog brata, a otkrio je i nove detalje oko borbe protiv

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ALEXANDER ODGOVOROM FJODORU OTKRIO: /

'Natjeran sam boriti se protiv Mirka. Ni Fjodor nije bio spreman za njega'

Image
ALEXANDER ODGOVOROM FJODORU OTKRIO: /

'Natjeran sam boriti se protiv Mirka. Ni Fjodor nije bio spreman za njega'

Malo smo surfali društvenim mrežama i naišli na zanimljiv video koji je postao pravi hit i koji je pogledan više od 153 000 puta. Naime, na Facebooku je objavljen zanimljiv video jednog od brojnih sparinga između Fjodora i Alexandera. Dvojica su braće nekad stalno zajedno trenirali, bili su jedno drugom podrška, trener, sparing partner... Za Alexandera u tom trenutku vjerojatno nije bilo boljeg trenera i sparing partnera nego Feđa (kako Alex voli nazivati Fjodora, op.a.), po mnogima najboljeg MMA borca svih vremena.

Vidjelo se to i za vrijeme sparinga u kojem je Fjodor pokazao svu raskoš svog talenta i tehnike. Fjodor ga je vrtio kako je htio, udario ga je kad je to zacrtao, a eskivažama ga je doslovno "sprdao". Ne zna se točno kad je snimka nastala, ali pretpostavljamo da je to bilo vrijeme između 2004. i 2008. godine. Period kad je "Posljednji imperator" vladao Prideom, a Mirko Filipović uz njega bio najbolji borac legendarne bivše japanske organizacije slobodne borbe. Ili bar jedan od najboljih... Pogledajte i sami kako su to nekad radili Fjodor i Alexander.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo